mtvbb 發表於 2013-2-26 13:54

大佬John 發表於 2013-2-26 00:46 static/image/common/back.gif
有條友掟原件....
D件D色有D似Super G, 放出來一日就end, 你覺得有冇蠱惑?
有鑽過窿女皇, 欠件, 睇下聽日 ...

果個人我都叫做識下, 小龍女既FD
以前係 天悅開鋪

應該咁講 D 大陸廠抄 WSC, WAVE 果D 料既色, 其實硬度唔同, 買下 WSC 感受下用離芯機出模, 小變型, 不過可能有DD 聚泡, 既 快感吧

女皇機都抵R, 以原件出過手

其實見佢其他件, 多小都似 CUT 左 水口位.
佢件 炎子(明顯CUT 晒水口), 同 女皇機 (7~800都OK既,不過見咁鑽孔既位置, 咁掘好似仲難 SET), 黑騎好抵下. 而 紅骨如果唔過 1500,都係超抵

LED 如果大約 1000左都好抵, 而 FLAME UNIT 去到 400就一般般
海子唔知佢執成點....

如果初接觸 WSC, 本身FIX POSE 既 紅骨係唔錯, 不過...佢D 頭髮好難攪.

炎子, 海子股位會煩D

LED , 黑騎都一般難度OK易SET

BTW LED 我都會出手, 如果 BID 到, 我加埋一件翻件有5件

mtvbb 發表於 2013-2-26 14:03

如果只考慮一件左右 , 黑騎係首選.
其次, (LED, 炎子, 海子, 女皇機)
再其次就紅骨
FLAME UNIT 好少件, 同偷空左好多位. 過450 就一般考慮

大佬John 發表於 2013-2-26 16:41

mtvbb 發表於 2013-2-26 14:03 static/image/common/back.gif
如果只考慮一件左右 , 黑騎係首選.
其次, (LED, 炎子, 海子, 女皇機)
再其次就紅骨

我都想做件黑騎, 不過應該多人掙, 貪女皇唔係處同欠件可能好價先做..當見識下
最怕出手原來同自己友掙, 咁我照你講果D價出手
你件CT黑騎出左未? 越睇IMS越唔對路, 將來可能只砌完出左佢, 儲1/144版+WSC算

mtvbb 發表於 2013-2-26 17:02

大佬John 發表於 2013-2-26 16:41 static/image/common/back.gif
我都想做件黑騎, 不過應該多人掙, 貪女皇唔係處同欠件可能好價先做..當見識下
最怕出手原來同自己友掙,...

WSC 黑騎有貴無買錯. 我果時入(hk$1500), 其實我都小小想出手, 不過有就算, 無謂多

女皇機果件欠件無實際用途, 主要用來如set 個盾好開先用來支撐下, 你bid 到我比我果時既翻件果2粒你

同自己友爭, 有時在所難免, 件得一件, 個個都想要, 睇自己比到幾多lor

led 如果我bid 到既話到時我都可能放出件翻件連 原件 shoulder ..hehehehe

mtvbb 發表於 2013-2-26 17:06

ims 我覺得最似佢自家gk 既係海子, 黑騎反似 wsc
我件 ct 黑騎已放左了

大佬John 發表於 2013-2-28 01:31

今日真開心

mtvbb 發表於 2013-2-28 15:39

大佬John 發表於 2013-2-28 01:31 static/image/common/back.gif
今日真開心

返去有無再分好膠袋裝好, 有無再睇佢
D PARTS 呢, 有咩野想講呢

下次自己大個仔 CHECK 件R, 等你應受下
{:6_209:}

大佬John 發表於 2013-2-28 16:32

mtvbb 發表於 2013-2-28 15:39 static/image/common/back.gif
返去有無再分好膠袋裝好, 有無再睇佢
D PARTS 呢, 有咩野想講呢

有分膠袋同再睇睇...
今晚會影D相講下D parts.. 有D parts正到想放入口度含下
多謝你照住我, 如果我自己去, 分分鐘件野有蠱惑, 我俾人耍下嘴頭都會照俾錢, 做左傻豬

mtvbb 發表於 2013-2-28 17:39

大佬John 發表於 2013-2-28 16:32 static/image/common/back.gif
有分膠袋同再睇睇...
今晚會影D相講下D parts.. 有D parts正到想放入口度含下
多謝你照住我, 如果我自己 ...

如果本身真係天悅條友, 問題應該唔大, 最幣係果個人
你見佢問我如果要CHECK 件係 MTR 點CHECK.
我都講得好客氣, 其實有心玩野, 問返佢咁你想點賣呢. 鬼知齊唔齊,
佢都唔想人CHECK 件, 只想收錢.

其實咩都係一種體驗同經歷, 越怕越難過開關....

昨晚係佢到CHECK件,我只用手去摸夾口線, 反到屋企先細CHECK盒野夾口線全部無磨過, 只係有8成件係無左D 框架位.
有好多明顯係 係框架撞LUCK, 呢個價都OK .

頁: 1 [2]
查看完整版本: Wonder Fest 2013果件素人 Persona 4 Arena Labrys

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。