plnl88 發表於 2013-1-11 19:06

toysonline 發表於 2013-1-11 19:00 static/image/common/back.gif
知吾矢oppo103系咪一樣要換夾加屎??

下,咁又唔知啵。
師兄問下D 103 人。
但,103 咁新都摩?摩左無保架喎?{:6_141:}

toysonline 發表於 2013-1-11 19:16

plnl88 發表於 2013-1-11 19:06 static/image/common/back.gif
下,咁又唔知啵。
師兄問下D 103 人。
但,103 咁新都摩?摩左無保架喎?...

我又吾系咁緊張D保養,,最緊要有效果就值得啦!
我部三星爬士麻电視机条电源都系自已焊;
焊完之後靚到不得了,,值得既!
oppo103如果换左屎;再同你包膠!!{:1_338:}

plnl88 發表於 2013-1-11 19:47

toysonline 發表於 2013-1-11 19:16 static/image/common/back.gif
我又吾系咁緊張D保養,,最緊要有效果就值得啦!
我部三星爬士麻电視机条电源都系自已焊;
焊完之後靚到 ...

期待師兄報告

wai.com 發表於 2013-1-11 20:03

{:6_193:}

alpinweissM 發表於 2013-1-11 22:29

plnl88 發表於 2013-1-11 17:56 static/image/common/back.gif
拿拿拿,我講左上我度你會中電毒架喇。
快D日日去D二手區度搵下有無,P S Audio PPP,Isol-8,Isotek Aqu ...

又出呢招? {:6_167:}

plnl88 發表於 2013-1-11 22:31

alpinweissM 發表於 2013-1-11 22:29 static/image/common/back.gif
又出呢招?

{:6_200:} 你‥‥‥‥你你‥‥‥做乜收埋把刀係後面呀?
你叻。未上我度已有 aquarius,pf50。{:6_193:}

alpinweissM 發表於 2013-1-11 22:35

plnl88 發表於 2013-1-11 22:31 static/image/common/back.gif
你‥‥‥‥你你‥‥‥做乜收埋把刀係後面呀?
你叻。未上我度已有 aquarius,pf50。...

仲爭部PPP {:6_201:}

plnl88 發表於 2013-1-11 22:39

alpinweissM 發表於 2013-1-11 22:35 static/image/common/back.gif
仲爭部PPP

咁你約 benson 一齊去二手區侯下啦。

bensoncfmak 發表於 2013-1-11 23:10

dragonyam 發表於 2013-1-11 14:11 static/image/common/back.gif
攪到我都心思思添...

Just do it{:6_190:}

bensoncfmak 發表於 2013-1-11 23:17

plnl88 發表於 2013-1-11 22:39 static/image/common/back.gif
咁你約 benson 一齊去二手區侯下啦。

又多個人同我爭{:6_209:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 完成心願,替93打通經脈

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。