dragonyam 發表於 2013-1-11 17:46

toysonline 發表於 2013-1-11 16:55 static/image/common/back.gif
电視拍落电视入面定插穌呀??

啪落插蘇度,效果立即表現到出來...{:6_193:}

plnl88 發表於 2013-1-11 17:47

toysonline 發表於 2013-1-11 16:55 static/image/common/back.gif
电視拍落电视入面定插穌呀??

電視就九成插穌。
咁耐我都係只見過架喱哥咁勇。
我就未有咁嘅膽量了。

dragonyam 發表於 2013-1-11 17:49

plnl88 發表於 2013-1-11 17:37 static/image/common/back.gif
Benson 師兄已答左你。
我的答案都是:係,機內個支到肉好多。

93是否已內置fuse,有座係度只換屎就得呢???

plnl88 發表於 2013-1-11 17:56

bensoncfmak 發表於 2013-1-11 13:43 static/image/common/back.gif
聲音都非常大改變,我特登聽多啲 琴聲都冇痴埋一舊嘅感覺,但冇好以喺你度聽有琴鍵尾音咁高分析力,死喇中晒 ...

拿拿拿,我講左上我度你會中電毒架喇。
快D日日去D二手區度搵下有無,P S Audio PPP,Isol-8,Isotek Aquarius,Titan 出現啦。{:6_176:}

plnl88 發表於 2013-1-11 18:01

dragonyam 發表於 2013-1-11 17:49 static/image/common/back.gif
93是否已內置fuse,有座係度只換屎就得呢???

93 PSU 個支 fuse 是焊死的。
要甩左支原裝 fuse 出黎,
焊過隻 fuse 座上去先可以泊其他 fuse 入 93 度玩。
我問過街,改座都收我五舊。
所以我縛駕朋友幫我同 Benson 手。

dragonyam 發表於 2013-1-11 18:06

plnl88 發表於 2013-1-11 18:01 static/image/common/back.gif
93 PSU 個支 fuse 是焊死的。
要甩左支原裝 fuse 出黎,
焊過隻 fuse 座上去先可以泊其他 fuse 入 93 度 ...

多謝分享...{:9_421:}

plnl88 發表於 2013-1-11 18:07

dragonyam 發表於 2013-1-11 18:06 static/image/common/back.gif
多謝分享...

唔好客氣。舉手之勞。{:6_182:}

toysonline 發表於 2013-1-11 18:54

plnl88 發表於 2013-1-11 17:47 static/image/common/back.gif
電視就九成插穌。
咁耐我都係只見過架喱哥咁勇。
我就未有咁嘅膽量了。 ...

收到,,,咁93淨換屎系咪要連“屎夾“一齊换??

plnl88 發表於 2013-1-11 18:55

toysonline 發表於 2013-1-11 18:54 static/image/common/back.gif
收到,,,咁93淨換屎系咪要連“屎夾“一齊换??

換裏面個支,係呀。

toysonline 發表於 2013-1-11 19:00

plnl88 發表於 2013-1-11 18:55 static/image/common/back.gif
換裏面個支,係呀。

知吾矢oppo103系咪一樣要換夾加屎??{:1_347:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 完成心願,替93打通經脈

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。