plnl88 發表於 2013-1-7 01:58

Vader 發表於 2013-1-7 01:42 static/image/common/back.gif
冇上黎一排!搞乜呀?

因為你唔肯去佢度玩,毒王玩失踪。{:6_123:}
至衰係你,黑毛。

Vader 發表於 2013-1-7 02:00

plnl88 發表於 2013-1-7 01:58 static/image/common/back.gif
因為你唔肯去佢度玩,毒王玩失踪。
至衰係你,黑毛。

又關我事?

beckham233 發表於 2013-1-8 23:25

咁耐無上嚟估唔到發生咁大件事,林兄唔好退出喇,大家都係SM fans, 继續一齊傾一齊玩吧!
期待你回歸!

喜喜天使 發表於 2013-1-9 00:28

麻甩佬講幾句啫!點洗甘在意呢

space 發表於 2013-1-9 01:05

上網野聽過未萛囉好似我出post都係隨心 有時只得一兩個回都係咁啦
要交心都揾自己fd啦 上網只係交流下經驗姐 使乜走佬咁激 唔啱聽未唔好理佢囉

!替天行道! 發表於 2013-1-9 02:01

恕我多事,男人老狗應該似返個男人,我個個論壇都大把仇家,有golf,有搖控車,有香討,我講野成日都得罪人,初則口角,繼而.....................梗係無野啦,只係些少爭拗就搞到好似個女人咁,未免太小器吧!!

!替天行道! 發表於 2013-1-9 02:11

我無YS,無SM,我得一部大陸膽扮英國膽的膽機,個價錢可以玩土炮前後級 ,咁又如何呢?錢就洗左,聲就自己enjoy!! 就係咁簡單,就算比人話C/P低,我都懶理啦,尼個世界太大,太多野要顧慮,聽hifi係為左enjoy而聽,上得來只係happy下,無咩必要看得咁重。就正如現今的90後,比人罵兩句就跳樓,何況大家都唔係十八廿二啦!!

!替天行道! 發表於 2013-1-9 02:13

chhanthony 發表於 2013-1-5 15:39 static/image/common/back.gif
網上世界有必要咁認真嗎?
喺網上將自己或被人捧到上神台都唔係一個好事,
因為會失去繼續學習嘅機會,

Well said brother!!
比分你!!

komiya 發表於 2013-1-9 09:43

就正如現今的90後,比人罵兩句就跳樓{:1_349:}

umojim 發表於 2013-1-9 11:48

!替天行道! 發表於 2013-1-9 02:11 static/image/common/back.gif
我無YS,無SM,我得一部大陸膽扮英國膽的膽機,個價錢可以玩土炮前後級 ,咁又如何呢?錢就洗左,聲就自己e ...

題外話:C hing 个部唔係英國胆機嗎?
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 退會聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。