jason1969 發表於 2013-1-5 09:20

avlam兄..just a small problem...just forget it...唔好走

喜喜天使 發表於 2013-1-5 09:28

各有立場啫,別走{:6_190:}

Tomy 發表於 2013-1-5 09:36

Lam兄,就咁走了,咁你D網友fan屎點算.      {:6_125:}

小弟就係喺R33比你引咗過嚟76玩,你要走,

對小弟嚟講,76網就暗了,    {:9_405:}

歌照聽、音響照評論、酒照飲、煙照食吧.........

人人在網上也會有唔啱傾的,亦會有一大班朋友 .       {:8_362:}

obee 發表於 2013-1-5 09:47

咁又唔駛退出咁嚴重{:6_192:}
High Andy 都有"第一刀", R33 都有粒舊U. 呢度又點會唔歡迎你. 我覺得有你講下野令個場好有生氣{:6_190:}

SkyGeo 發表於 2013-1-5 09:50

吾好走喇!

obee 發表於 2013-1-5 09:54

edlsang 發表於 2013-1-5 08:23 static/image/common/back.gif
到到都有些人鍾意攪攪震 ..........
可需咁介懷 !

Edmond 兄, 這次不是"閒言指責"... 我看來是指教音響技術和分享聽感.

manblood 發表於 2013-1-5 09:55

咪貢啦,林公子,..言論有自由,大家吹下水者,好閑事{:6_150:}

que 發表於 2013-1-5 10:12

唔好走啦

LAM SIR
度度都有唔同言論
又何必為左呢D野而去避左呢

大家都係吹下水
傾下HIFI 姐

hon328 發表於 2013-1-5 10:23

大家上網吹水 !小誤會何必如此{:6_200:}

hon328 發表於 2013-1-5 10:24

Lam兄唔好走!
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 退會聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。