kenny_honman 發表於 2012-11-23 01:53

今晚真係學左好多嘢{:6_193:}

fungl 發表於 2012-11-23 02:06

Thank you James, thank you Nanpeng-Tech and thank you Post76!!{:8_387:}

perrybeckham 發表於 2012-11-23 03:20

wil-wil 發表於 2012-11-23 01:34 static/image/common/back.gif
今晚活動只係一個 Intro,可能對部份師兄來講唔夠喉!但剛才會後同 KW 及 James 食飯時傾開,佢地感到大家 ...

雞精速成班啱晒半筒水既小弟!感谢76同南鹏科技今晚搞左個禁正既技術分享會{:6_142:}

事實上呢d 知識喺出面都唔知邊度有得學,就算有都應該幾昂貴既費用;今晚免費又學又問又试,仲有埋禮物;期待James大師以後多d同76合怍{:6_177:}多谢提供埋這個禁理想既埸地搞function{:6_193:}

hkmmo 發表於 2012-11-23 06:32

post應該要置頂,等我地可以學多d野{:6_193:}

rayray_72 發表於 2012-11-23 07:40

wil-wil 發表於 2012-11-23 01:34 static/image/common/back.gif
今晚活動只係一個 Intro,可能對部份師兄來講唔夠喉!但剛才會後同 KW 及 James 食飯時傾開,佢地感到大家 ...

雞精速成..{:6_193:}
可惜我系對面海澳門的支持者...{:6_187:}

jason1969 發表於 2012-11-23 08:54

nicknick 發表於 2012-11-22 23:29 static/image/common/back.gif
非常欣賞James的專業同時又平易近人的分享,以下是幾項我對James的分享的理解及延伸出來更多的疑問,整理一 ...

Nick 兄你好犀力呀{:6_193:} 謝謝分享{:8_389:}

fungl 發表於 2012-11-23 09:03

哈哈,除咗尋晚嘅道謝之外,等我又寫下啲感想先。{:9_422:}

nicknick 發表於 2012-11-23 09:33

rayray_72 發表於 2012-11-23 07:40 static/image/common/back.gif
雞精速成..
可惜我系對面海澳門的支持者...

下次搭船來參加,一定值回船票價。{:6_222:}

fungl 發表於 2012-11-23 10:09

首先,對James嘅感覺係好nice,佢提出嘅言論係好直接,對玩影音嘅主旨我亦好認同! 同佢傾談,就真正係「與君一席話,勝讀十年書」。第二,非常欣賞南鵬Office,佢哋將科技同生活環境嘅溶合發揮得非常好,值得一讚再讚! 第三要多謝KW,佢講解THX同CEDlA嘅概括,簡淺易明,又帶我哋去體驗下D-Box,感覺良好。當然要讚Post76舉辦呢種互動形式嘅助談會,因為可以聽埋其他師兄嘅觀點同分享,正正就係「三人行必有我師」!同埋好多謝Simon餐飯,我尋晩真係又食又nick!    {:6_134:}

ykluk 發表於 2012-11-23 10:35

fungl 發表於 2012-11-23 10:09 static/image/common/back.gif
首先,對James嘅感覺係好nice,佢提出嘅言論係好直接,對玩影音嘅主旨我亦好認同! 同佢傾談,就真正係「與 ...

活動超正, 你地之後食飯又開心....唯一慘係, 小弟車住2條老友, 由大東南返大西北, 足足個幾鐘頭車先返到屋企.....已經半夜一點.....{:9_440:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
查看完整版本: 【會後討論】構建 "理想" 家庭影院 50 個不可能的任務

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。