kevin2007 發表於 2013-2-20 15:32

manblood 發表於 2013-2-20 15:19 static/image/common/back.gif
去試毒呀CHING,.....肯定包你一試難忘,.....CX-345?.......得唔得?

CX345 比 UX245 細節多好多, 而且中頻聲音的密度同滑感 UX245無得揮~~但在低頻及動態方面UX245便比CX345更好~~所以話吾同瞻有吾同性格, 最梗要搵番自己杯茶, 吾好一味信別人講點好點好!!

manblood 發表於 2013-2-20 15:46

kevin2007 發表於 2013-2-20 15:32 static/image/common/back.gif
CX345 比 UX245 細節多好多, 而且中頻聲音的密度同滑感 UX245無得揮~~但在低頻及動態方面UX245便比CX345 ...

"所以話吾同瞻有吾同性格, 最梗要搵番自己杯茶, 吾好一味信別人講點好點好!!"

呢句好真,..但要試咁多膽又要夾自己,呢樣真系好欏命!{:6_192:}

KING 發表於 2013-2-20 15:50

manblood 發表於 2013-2-20 15:46 static/image/common/back.gif
"所以話吾同瞻有吾同性格, 最梗要搵番自己杯茶, 吾好一味信別人講點好點好!!"

呢句好真,..但要試咁多膽 ...

"姣婆"講到試膽呢樣{:6_175:} 你"強項"黎啦!哈哈!{:6_174:}

manblood 發表於 2013-2-20 15:56

KING 發表於 2013-2-20 15:50 static/image/common/back.gif
"姣婆"講到試膽呢樣 你"強項"黎啦!哈哈!

{:6_194:} KING蛇米笑我啦,....所以我大人成日話"你部機搞左幾年都未得0既?...成日話OK啦,..過一陣又換又試!".....{:6_192:} ...我唯有話"你唔覺得越黎越正咩?"......大人笑左下...."木耳,唔系好覺播!"....{:6_203:} {:6_197:}

KING 發表於 2013-2-20 15:58

manblood 發表於 2013-2-20 15:56 static/image/common/back.gif
KING蛇米笑我啦,....所以我大人成日話"你部機搞左幾年都未得0既?...成日話OK啦,..過一陣又換又 ...

咁你唔好比佢停呀!一定要更好聲落去喎!{:6_190:}

kevin2007 發表於 2013-2-20 16:00

manblood 發表於 2013-2-20 15:56 static/image/common/back.gif
KING蛇米笑我啦,....所以我大人成日話"你部機搞左幾年都未得0既?...成日話OK啦,..過一陣又換又 ...

幾時借支復刻274B O黎試試先!!{:1_338:}

manblood 發表於 2013-2-20 16:12

kevin2007 發表於 2013-2-20 16:00 static/image/common/back.gif
幾時借支復刻274B O黎試試先!!

曙光274B之麻?.....隨時呀{:6_174:} {:6_176:}

manblood 發表於 2013-2-20 16:13

KING 發表於 2013-2-20 15:58 static/image/common/back.gif
咁你唔好比佢停呀!一定要更好聲落去喎!

{:6_128:} {:6_128:} {:6_128:}

manblood 發表於 2013-2-20 16:14

kevin2007 發表於 2013-2-20 16:00 static/image/common/back.gif
幾時借支復刻274B O黎試試先!!

ADA兄試過,而我又覺得,都系唔掂!,...你仲駛唔駛試呀?{:6_168:}

kevin2007 發表於 2013-2-20 16:27

manblood 發表於 2013-2-20 16:14 static/image/common/back.gif
ADA兄試過,而我又覺得,都系唔掂!,...你仲駛唔駛試呀?

一向對復刻無物興趣同信心~~不過見佢打正274B咁大個牌頭先至唸試一試啫!!
頁: 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。