小仲 發表於 2012-11-7 22:42

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:39 static/image/common/back.gif
有咩牌子好?

小弟都只係用緊cheap cheap bulkin puerav isolator + 強國weiduka....{:6_147:}

plnl88 發表於 2012-11-7 22:42

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:32 static/image/common/back.gif
哦哦,我想問問,拖板要買些好D的嗎?

比TV,BDP,AV AMP用,最好係濾波拖板。
師兄你隻 belkin 係 isolator 定係 surgemaster 黎?

plnl88 發表於 2012-11-7 22:46

小仲 發表於 2012-11-7 22:42 static/image/common/back.gif
小弟都只係用緊cheap cheap bulkin puerav isolator + 強國weiduka....

二手放左隻 AC8.8,
改入 兩隻 隆宇LY206 啦。
而家係咪 isolator <-- AC8.8,行緊濾斗濾?

plnl88 發表於 2012-11-7 22:51

小仲 發表於 2012-11-7 22:35 static/image/common/back.gif
玩電都係另一樣毒海無涯之物

沒有最好,只有更好

講得好!
我就係人板一名。
我:Belkin Wurgemaster -> Belkin Isolator -> 古仔爭先 -> Belkin PF30 -> ISOL8 Cleanline2 -> 隔離牛 -> p s audio power plant premier (ppp) {:6_123:}

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:58

plnl88 發表於 2012-11-7 22:42 static/image/common/back.gif
比TV,BDP,AV AMP用,最好係濾波拖板。
師兄你隻 belkin 係 isolator 定係 surgemaster 黎? ...

普通防雷6頭economy SeriEs {:9_428:}

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:59

plnl88 發表於 2012-11-7 22:51 static/image/common/back.gif
講得好!
我就係人板一名。
我:Belkin Wurgemaster -> Belkin Isolator -> 古仔爭先 -> Belkin PF30 ->...

睇唔明丫{:9_422:}

GaGa 發表於 2012-11-7 23:00

嘩!,可以PM我邊度有得賣?

plnl88 發表於 2012-11-7 23:02

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:59 static/image/common/back.gif
睇唔明丫

係小弟中電毒所用過/用緊的電源處理器之麻。

plnl88 發表於 2012-11-7 23:04

hog99yo 發表於 2012-11-7 22:58 static/image/common/back.gif
普通防雷6頭economy SeriEs

去淘隻 隆宇 LY-206 返黎行濾斗濾啦。

plnl88 發表於 2012-11-7 23:06

GaGa 發表於 2012-11-7 23:00 static/image/common/back.gif
嘩!,可以PM我邊度有得賣?

??? 師兄係問鉑金屎?
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 睇下你有幾利害

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。