eddiesteph 發表於 2012-10-25 19:47

邊條線啱心水呢

少弟想入條電源線比部av用,爬左文,有晶爺介紹既jps,林師兄既oyaide 2.0同2.6
新手唔係好知道呢3條線方向性係點?例如力水,厚薄,快慢...?{:6_141:}
請問邊條啱我呢?大前提少弟用jmlab夾p記amp

plnl88 發表於 2012-10-25 21:57

PM 請教毒王林 avlam 啦。
佢3條都玩過。

gikifk 發表於 2012-10-25 22:26

如果用P記Lx85 or 86就買條好D的電源線喇

plnl88 發表於 2012-10-25 22:29

gikifk 發表於 2012-10-25 22:26 static/image/common/back.gif

JPS AC+

eddiesteph 發表於 2012-10-25 23:15

gikifk 發表於 2012-10-25 22:26 static/image/common/back.gif

對於我啲新手,呢3條線已經好好喇,2百至3百蚊呎
師兄有無好介紹?

eddiesteph 發表於 2012-10-25 23:18

plnl88 發表於 2012-10-25 22:29 static/image/common/back.gif
JPS AC+

我果部係75,唔係85{:6_147:}
係咪發輝唔到條線?

eddiesteph 發表於 2012-10-25 23:20

plnl88 發表於 2012-10-25 21:57 static/image/common/back.gif
PM 請教毒王林 avlam 啦。
佢3條都玩過。

我就係等緊你地回覆{:6_140:}

cth516 發表於 2012-10-25 23:23

咁YAMAHA AMP 又用咩電源線好?

plnl88 發表於 2012-10-25 23:26

eddiesteph 發表於 2012-10-25 23:18 static/image/common/back.gif
我果部係75,唔係85
係咪發輝唔到條線?

唔係。
小弟係同果位師兄講笑乍。
小弟只知 JPS 係 P 記 AMP 有好評。
但唔知 2.6 同 2.0 用係P 記 AMP 有乜效果。
毒王 avlam 3 條都玩過。問佢最好。

plnl88 發表於 2012-10-25 23:29

cth516 發表於 2012-10-25 23:23 static/image/common/back.gif
咁YAMAHA AMP 又用咩電源線好?

師兄問JPS?{:6_141:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 邊條線啱心水呢

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。