bb0506 發表於 2012-10-23 00:21

mantam121 發表於 2012-10-22 23:56 static/image/common/back.gif
一日無上黎,一上黎就睇到師兄吾開心嫁消息
不過我覺得套機平貴吾緊要,最緊要有得玩,日後慢幔升 ...

{:6_140:} man哥有冇好介紹?

leo25 發表於 2012-10-23 00:25

bb0506 發表於 2012-10-22 23:38 static/image/common/back.gif
我有聽過24(中置) 都唔錯〜

感覺係硬實派

所以最終都係要你再去睇睇, 因為你先最了解自己既口味{:6_238:}

mantam121 發表於 2012-10-23 00:55

bb0506 發表於 2012-10-23 00:21 static/image/common/back.gif
man哥有冇好介紹?

暫時無,等我幫你留意下。

pigpighung 發表於 2012-10-23 01:26

如果錢係自己搵,多餘出來的又付擔得到,我贊成買自己喜愛的玩意,但開支絕不能影響家庭質數為首,男人的喜好跟女人大都不相同,好似我為例一樣,AV呢味嘢「簡直係火星人對地球人一樣"即係超人對怪獸......………無Friend做!」溝通唔倒!所以我必我行我素!買咗先算囉,點會買D自已唔喜歡嗰D架!點頂呀衰聲到咁,都係自己錢吖,彎低身拾嘅咩!陰公!好似老婆要比對高踭鞋你都要跟著著咁!點得架!呢家嘢!{:6_125:}
                   出呢招啦!不過家變唔好小我及打頭{:6_174:}
嚇下佢!久唔久上下大陸,有時唔番屋企訓,咁佢實以為你玩女人啦!你老婆實比你留番係屋企玩番AV!{:6_176:}

bb0506 發表於 2012-10-23 01:30

pigpighung 發表於 2012-10-23 01:26 static/image/common/back.gif
如果錢係自己搵,多餘出來的又付擔得到,我贊成買自己喜愛的玩意,但開支絕不能影響家庭質數為首,男人的喜 ...

玩到咁大{:6_168:}

唔似我{:6_147:}

terencebest 發表於 2012-10-23 01:31

有時隱瞞,往往係最佳方法!
師兄,你太老實喇…

bb0506 發表於 2012-10-23 01:33

leo25 發表於 2012-10-23 00:25 static/image/common/back.gif
所以最終都係要你再去睇睇, 因為你先最了解自己既口味

好呀〜 有心水會再請教你{:6_148:}

唔該哂〜

唔該man哥too{:6_122:}

bb0506 發表於 2012-10-23 01:34

terencebest 發表於 2012-10-23 01:31 static/image/common/back.gif
有時隱瞞,往往係最佳方法!
師兄,你太老實喇…

因為我覺得講大話係一件辛苦既事{:6_147:}

YYSKY 發表於 2012-10-23 02:06

guly 發表於 2012-10-22 13:10 static/image/common/back.gif
玩都未玩就certify, 梗係死"騾"啦,
再唔係送份大禮唔少得啦!!

師兄,這招萬試萬靈㗎,係唔重要啲日子,同佢行行下街,見佢睇到乜好想買但又唔寫得買,你就諗都唔諗買送被佢,
要闊綽自己先要闊綽老細,你送三四千野被佢,自己就買三四萬佢都出唔得聲啦。

terencebest 發表於 2012-10-23 07:33

bb0506 發表於 2012-10-23 01:34 static/image/common/back.gif
因為我覺得講大話係一件辛苦既事

師兄,講大話呃佢同隱瞞唔講佢知係完全兩碼子嘅事!!!{:6_124:}
希望師兄你有所領悟{:6_175:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 淒淒慘慘的遭遇....我不知道T"T

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。