bb0506 發表於 2012-10-22 14:30

leo25 發表於 2012-10-22 14:25 static/image/common/back.gif
平有平玩, 應該實有師兄幫到你既
10k 全套5.1 係包咩先?
要包哂喇叭, 十仔, AV AMP, BDP ?

除AMP, BDP之外..

見二手新淨都可以{:6_195:}

leo25 發表於 2012-10-22 14:33

bb0506 發表於 2012-10-22 14:30 static/image/common/back.gif
除AMP之外..

見二手新淨都可以

即係10K要包埋BDP ?
用緊邊部AMP ?

bb0506 發表於 2012-10-22 14:34

leo25 發表於 2012-10-22 14:33 static/image/common/back.gif
即係10K要包埋BDP ?
用緊邊部AMP ?

改左淨5.1SP

bb0506 發表於 2012-10-22 14:36

ARROUND 囉...唔OVER太多應該都OK既

bb0506 發表於 2012-10-22 14:38

avlam 發表於 2012-10-22 12:58 static/image/common/back.gif
隻 MENTOR 真係好正嫁!!!

我都知..

我都係聽過先入

唉... 要忘記那種毒{:6_191:}

leo25 發表於 2012-10-22 15:55

bb0506 發表於 2012-10-22 14:34 static/image/common/back.gif
改左淨5.1SP

10K Budget 淨5.1SP 又唔算太少啫. 應該都唔難買到.
其實反而你自己去友誠走一轉, 睇睇有咩心水再返黎76問問意見好d
始終你都要自己鍾意個樣先.

avlam 發表於 2012-10-22 15:58

bb0506 發表於 2012-10-22 14:38 static/image/common/back.gif
我都知..

我都係聽過先入

隻 MENTOR 都要成 6K 幾 !實炸你型啦 !{:1_343:}

fungl 發表於 2012-10-22 16:12

米赫洛域 發表於 2012-10-22 14:26 static/image/common/back.gif
等過一排落左㗳氣就冇事,小弟D玩具老細知道晒D價錢架,只要吾好成日換就得啦,最緊要吾好影響日常開支。
...

人係咁衰,越壓迫就越想做,由得你呢,你就會吾好意思 -> 100% AGREE{:8_376:}

leo25 發表於 2012-10-22 16:46

米赫洛域 發表於 2012-10-22 14:26 static/image/common/back.gif
等過一排落左㗳氣就冇事,小弟D玩具老細知道晒D價錢架,只要吾好成日換就得啦,最緊要吾好影響日常開支。
...

我D玩具老細都一樣知道晒D價錢, 因為基本上一定要佢撥款我先買得

elite 發表於 2012-10-22 16:58

一部都唔好買!晚晚收工約朋友出街!等佢知你唔開心
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: 淒淒慘慘的遭遇....我不知道T"T

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。