alpinweissM 發表於 2012-12-4 19:04

hsbkl 發表於 2012-12-4 18:33 static/image/common/back.gif
佢絕對係大毒梟啦, 真係多得佢唔少, 白金屎, 真係唔好亂試,

番唔到轉頭嫁 ...

又放毒 {:6_130:}

plnl88 發表於 2012-12-4 19:20

alpinweissM 發表於 2012-12-4 19:04 static/image/common/back.gif
又放毒

拿,唔關我事架。
佢地已開始自己播毒。·{:1_343:}

dpcs 發表於 2012-12-4 20:04

新仔被毒{:6_200:},剛又泊了粒鉑丸了!今晚又有排high了。{:6_208:}
要有自我堅持{:6_192:},不聞不問{:6_204:},否則毒癮加深入火抗。{:6_243:}

calcal 發表於 2012-12-4 20:21

dpcs 發表於 2012-12-4 20:04 static/image/common/back.gif
新仔被毒,剛又泊了粒鉑丸了!今晚又有排high了。
要有自我堅持,不聞不問{:6_ ...

有效果的話真係唔怕拍. {:6_193:}

asp123 發表於 2013-1-11 21:33

dpcs 發表於 2012-12-4 13:36
請問以下鉑屎擺位
(1) Cheap 牆插 > cheap 拖板(cheap fuse - 插頭) > TV (鉑 fuse - 插頭)
(2) Cheap 牆插 ...

請問最後你用1 定 2? thx

dpcs 發表於 2013-1-12 00:26

如果得一粒鉑金屎, 我會選擇(1) 啪係TV插頭到,直到TV. {:6_210:}
啪係(2), 我心理會覺得會被cheap cheap 屎在TV插頭上降質.{:6_173:}
其實, 最後會忍唔住會買多粒屎放在拖板上{:6_174:}. 人係有欲望嘅.{:6_127:}

plnl88 發表於 2013-1-12 00:36

dpcs 發表於 2013-1-12 00:26 static/image/common/back.gif
如果得一粒鉑金屎, 我會選擇(1) 啪係TV插頭到,直到TV.
啪係(2), 我心理會覺得會被cheap cheap 屎 ...

果然好了解自己。{:6_176:}

dpcs 發表於 2013-1-12 01:19

plnl88 發表於 2013-1-12 00:36 static/image/common/back.gif
果然好了解自己。

我係有啲唯美主義, 唔換唔安欒.{:6_181:}

YYSKY 發表於 2013-1-12 10:08

睇各師兄表率鉑金屎係無敵最好,
係咪用在任何地方都無錯呢?只有用貴咗唔會錯?
小弟正預備為部P記LX55BDP剛過保搞搞麼改,18樓老闆推薦用金銀屎,
鉑金屎與金銀屎分別大嗎?

dpcs 發表於 2013-1-12 12:05

YYSKY 發表於 2013-1-12 10:08 static/image/common/back.gif
睇各師兄表率鉑金屎係無敵最好,
係咪用在任何地方都無錯呢?只有用貴咗唔會錯?
小弟正預備為部P記LX55BDP ...

比普通屎的效果出啲. 但鉑比銀相對細同冇咁出. 因普通的屎真係好差.
用在TV, AV AMP 呢類會比較明顯. 因係最後一度防線直出到我們的眼和耳.
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: IP2 fuse

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。