sunsun98 發表於 2012-10-15 01:40

CHING,我都想要個七人車電話,THANKS!!.....

kitempire 發表於 2012-10-15 09:23

eggcake92 發表於 2012-10-15 01:34 static/image/common/back.gif
wall to wall 11.5 呎長
60吋睇 Moive 好正, but ching you feel see TVB or ATV is ok or too big?

11.5呎, 60 是最超碼的呎寸..{:6_167:}

完全無 too big, 只有最正既感覺, CHING一於去馬啦!!{:6_132:}

kitempire 發表於 2012-10-15 09:26

sunsun98 發表於 2012-10-15 01:40 static/image/common/back.gif
CHING,我都想要個七人車電話,THANKS!!.....

已PM, enjoy!{:6_166:}

timehill 發表於 2012-10-15 11:28

kitempire 發表於 2012-10-15 00:21 static/image/common/back.gif
蟲蟲即係香港師兄最通常去買電視機淘寶店, 位於深圳, 全名蟲蟲伊甸園

http://szccyj.taobao.com/shop/vi ...

thanks Ching info

而家想買70"

有冇其他model suggest 下

timehill 發表於 2012-10-15 11:37

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3.0.70.f32ed6&id=13960312170&

呢部好似都好低玩

kitempire 發表於 2012-10-15 12:08

timehill 發表於 2012-10-15 11:28 static/image/common/back.gif
thanks Ching info

70"{:6_138:} , CHING 有無唸過用projector?

70吋同60吋既價錢spread差好遠..

CHING 可以唸唸SHARP70X55H(香港) or A(強國), 四色3D,煌彩, 包無投訴

SONY無70"款, 65"一上就84"4K 款, CHING可以唸唸65HX920 OR HX950 (強國買)

PANASONIC 最大65",CHING 可以唸唸P65VT50C (強國) OR P65VT50C (香港) IPS 系列高階機, IPS MON 正到無朋友{:6_146:}

timehill 發表於 2012-10-15 12:12

kitempire 發表於 2012-10-15 12:08 static/image/common/back.gif
70" , CHING 有無唸過用projector?

70吋同60吋既價錢spread差好遠..

70" Projector....... {:6_200:}

1.5年前先新裝修, 而家先攪呢d野....會唔會好多野攪........? 好怕影響到d裝修{:6_201:}

如果玩projector 使費多少連安裝?

kitempire 發表於 2012-10-15 12:14

timehill 發表於 2012-10-15 11:37 static/image/common/back.gif
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3.0.70.f32ed6&id=13960312170&

呢部好似都好低玩

呢部都唔錯, 睇下CHING 水源緊唔緊同埋要求高唔高...
如果OK 既可以唸唸920 或者950{:6_222:}

小弟老板搾實水源, 所以只係買左840A 無買到50A...不過都好滿足了...{:6_210:}

kitempire 發表於 2012-10-15 12:16

timehill 發表於 2012-10-15 12:12 static/image/common/back.gif
70" Projector.......

1.5年前先新裝修, 而家先攪呢d野....會唔會好多野攪........? 好怕影 ...

我以為CHING 新居入伙添{:6_200:} ..如果唔係真係唔洗搞咁多野了..

PROJECTOR 就唔太熟, 等其他CHING 幫手推介..{:6_183:}

eggcake92 發表於 2012-10-15 13:53

kitempire 發表於 2012-10-15 12:16 static/image/common/back.gif
我以為CHING 新居入伙添 ..如果唔係真係唔洗搞咁多野了..

PROJECTOR 就唔太熟, 等其他CHING 幫 ...

Ching 我都想耍司機電話. Please PM me ar...

Thanks You So much.
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: 強國買電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。