akira11092 發表於 2012-8-27 10:52

http://blog.xuite.net/keeprung888/kr/37681358-%E7%99%BC%E7%8F%BEMK%E6%8B%BC%E8%A3%9D%E4%BB%BF%E5%86%92%E5%93%81%E6%96%BC%E5%B8%82%E9%9D%A2%E4%B8%8A%E9%8A%B7%E5%94%AE,%E8%AB%8B%E6%B6%88%E8%B2%BB%E8%80%85%E5%A4%9A%E5%8A%A0%E6%B3%A8%E6%84%8F!

早兩年睇 AV 書一頁 M&K 教人辦真假貨廣告, 都應該係香港代理登既廣告
又見師兄張相隻牛咁求其......唉, 可能買左假貨喇

cth516 發表於 2012-8-27 10:52

CHING 我見到咁, 我係你我都心痛{:6_191:}

billymud 發表於 2012-8-27 10:54

回復 28# 傑`

師兄, 你講得對, 相示所示,內涵又真係幾一般!
首先減成本冇用環牛, 主板電容擺/銲到歪晒,sub仔用single-side-FR1板料肯定身子弱,你恉那塊電源版包埋橋式功率放大, 長期sub好易sub到零件脫銲. 唔好話 "就算係大陸做都唔會差成咁", 強國OEM代工廠都係按訂單價做野而已(相中上方label係OEM常見款式), 鬼佬也有cheap cheap時.
此產品耐用性, 堪虞!

p.s. U9 係咩編號I.C.?..........marking 矇到睇唔清?.................係?--->boy ,that's a clone !...C鬆買左高仿藝術品喎, .呵呵~~

cth516 發表於 2012-8-27 11:12

回復 31# akira11092

睇完CHING條LINK, SB12又好似係假貨, 如果係真, 傑CHING真係雙重打擊, 慘!{:6_191:}

hit87761 發表於 2012-8-27 11:56

試下問香港代理整唔整水貨?{:6_180:}

kefana 發表於 2012-8-27 12:01

師兄真慘,唔通買左個d水尾後門貨???

cth516 發表於 2012-8-27 12:12

回復 36# kefana

佢仲有3隻M7都唔知唔係真定假{:6_184:}

hit87761 發表於 2012-8-27 13:02

如果外國運返嚟,唔係M&K咩?

傑` 發表於 2012-8-27 14:14

,%E8%AB%8B%E6%B6%88%E8%B2%BB%E8%80%85%E5%A4%9A%E5%8A%A0%E6%B3%A8%E6%84%8F!

早兩年睇 AV 書一頁 M&K...
akira11092 發表於 2012-8-27 10:52 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_123:} 但係我一開始裝完個時.試過一隻碟..聽過隻低音同我去米X.聲X聽個隻SB12好似無咩分別

傑` 發表於 2012-8-27 14:47

,%E8%AB%8B%E6%B6%88%E8%B2%BB%E8%80%85%E5%A4%9A%E5%8A%A0%E6%B3%A8%E6%84%8F!

早兩年睇 AV 書一頁 M&K...
akira11092 發表於 2012-8-27 10:52 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_123:} C兄。。我對番你依個網D野。。我發現佢分析真MK既野我都有,,除左佢個張台灣代理既貼紙

有冇C兄用SB12。。可以打開睇睇你地塊版
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 用MK SB12既~C兄救命~HELP!!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。