ropresident 發表於 2012-6-13 22:31

Inakustik LS-603 + HDMI 討論區

有任何問題, 又或者可以同大家分享下唔同配合有咩變化既, 都可以係到傾{:9_421:}

manblood 發表於 2012-6-13 23:33

收到線0既CHING...快0的出報告報告{:6_169:}

xxijixx 發表於 2012-6-14 00:23

坐港鉄一頭一尾,食完野依家整o左一個鐘,工作進行中{:6_235:}

manblood 發表於 2012-6-14 01:57

回復 3# xxijixx

加油!....一邊睇波一邊搞{:6_158:} ....荃灣?

ropresident 發表於 2012-6-14 11:52

我自己未有時間試下條HDMI, 不過見到佢果套理論, 再加上對於佢既冶金技術, 真係好心急試, 事關而家半價都唔只就買到條最頂級既HDMI返黎, 希望星期六有時間睇返場好戲啦{:6_128:}

micma 發表於 2012-6-15 09:17

請問如想用603做single bi-wire 由amp 去speaker... bi-wire 個邊應該點分?

Thanks

ropresident 發表於 2012-6-15 09:43

回復 6# micma

千萬唔好咁做, 咁樣做出黎既效果一定大打折扣, 本身有咩都變無

umojim 發表於 2012-6-15 11:51

点解唔可以2去4呢?

ropresident 發表於 2012-6-15 12:16

回復 8# umojim

點解可以2去4?

micma 發表於 2012-6-15 14:41

回復 7# ropresident

icic....即係2去2再加jumper 會好d
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Inakustik LS-603 + HDMI 討論區

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。