circleli 發表於 2012-4-5 21:07

本來係個壞消息......睇黎變成個好消息 {:6_139:}

mo2 發表於 2012-4-5 21:34

回復 21# circleli

我揀咗 Toshiba

circleli 發表於 2012-4-5 21:38

回復circleli

我揀咗 Toshiba
mo2 發表於 2012-4-5 21:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我都係Toshiba 用家~東芝46SV650 LED {:6_193:}

guly 發表於 2012-4-5 21:47

師兄,唔知諗成點呢!!

風仔風仔仔 發表於 2012-4-5 21:54

睇電視最緊要舒服, 買Panasonic plasma啦.有五年全保.
淨係黑位, LCD電視機已經要行埋一邊啦.
Plasma顏色自然又睇得舒服.

playerm 發表於 2012-4-5 22:05

未入貨呀, 但初步諗應該會買SHARP
因為要等朋友係日本返黎幫我用DISCOUNT價係瘋宅到攞貨....

PLASMA我都想架, 不過我老爸老媽每日睇電視睇成6-7個鐘, 仲要有三個鐘係亞視, 好驚燒印呀

揀SHARP有情意結, 上部用左十年真係幾襟, 上黎76問都是lorento 姐, 已經有選擇但係想得到師兄們支持下, 嘩哈,{:6_174:} 不過亦都有睇爬過文話, SHARP用料差左好多, 老實講, 當年買部30吋都要成兩皮幾野, 而家46吋都係萬頭, 我諗唔多唔少都有慳皮左架喇....{:6_156:}

買電視O既野, 都係諗住長用, SAMSUNG PANEL係幾靚, 但售後同QC真係唔想博, 俾上兩年關於samsungO既THREAD嚇親{:6_161:}, 博O既話就唔好鳥, 不如過大海玩舖百家樂{:6_165:}

希望快D入左貨, 整番個開箱文

其實係呢度都吸左年幾毒, 之前買左SR7005, audiolab 8000s 同wharfedale 喇叭都寫開箱文{:6_140:}

風仔風仔仔 發表於 2012-4-5 22:39

電視有廣告, 點會咁易有印呀.
父母睇電視多過你, 買電視當然揾埋佢地去買電視啦.
如果你既情況, 我一定買Plasma

風仔風仔仔 發表於 2012-4-5 22:40

睇plasma 真係舒服好多...

playerm 發表於 2012-4-12 01:58

好緊張哦!!! 星期六就收貨, 終於可以用HDMI LMAO!!!!! 46 LX830 已訂!

michael 發表於 2012-4-12 11:28

年頭真係頭痛
聖誕節的卡數
女友anniversary
情人節
交稅
保險
雪櫃壞左......

尋日用左10年的s ...
playerm 發表於 2012-3-31 22:37 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
用左10年,有交代了。
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 唉, 終於要買電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。