rc1 發表於 2012-1-2 23:09

新仔會員之"解毒記"

各位師兄好{:6_189:},呢個係小弟喺POST76 第一個開既POST

話說咁既,小弟兩個多月前上香討,睇到有個帖,裡面D人話上大陸買電視,裡面有條HYPERLINK,跟住我就開始走進POST 76既毒海{:6_138:}

註冊短短兩個月零兩日,差唔多日日都有上嚟睇吓帖{:6_229:},同埋運吓吉,順便學習一下AV呢方面既智識,漸漸地亦被各師兄放既毒慢慢感染{:6_201:} ,希望擁有人生既第一套AV.其實小弟好鍾意睇戲,因個廳乜器材都冇,所以只可以躲埋喺房,用電腦隻23寸MON睇戲,同一套用咗成10年既HIFI仔睇.

由於小弟並唔係咩富貴人家,所以對部份師兄放既高純度毒物,並未有嚴重影響,大開眼界之餘,只能夠暗中為各師兄高興{:6_182:}

經過短短既兩個月,小弟爬文又爬文{:6_229:}{:6_229:}.最後於12月24日正式開始吸毒.先買speaker,再買十仔,跟住就amp同各樣既線材,再跟住就買個2TB hardisk 同Media player.

最後,今日終於就忍唔住闖咗關.帶埋短期內最後一樣嘢返屋企(其實今朝9點登上皇崗巴,行幾間後11點已經比咗錢,下午一點幾已經返到屋企).同好多既師兄一樣,經過一輪放血後{:6_206:} ,短期內應該要靠清水{:6_210:} 同樹皮維生.{:6_165:}    {:6_244:}

行咗幾間大型連鎖店後,最後緊係捒最平果間毒品代理喇{:6_144:}

分享幾幅小弟既劣圖.{:6_122:}

最後選擇既地方

由於佢要聽日先送到貨落鋪,我又唔想行多轉,所以比完錢去佢個大倉攞貨

果度好大,當然唔係得呢張相咁細啦

等咗大約5分鐘,呢幾位毒品拆家推佢出嚟

驗毒,但係由於佢呢度冇嘢比我插嚟試,所以都係著吓機,去SETUP睇吓,咁就算,冇雞會比我試死點,光點 ... ... .. ...

由於在貨倉已開過箱,所以唔再慢慢嚟開箱,又影相,比住上星期AMP開箱既圖算啦 ... ... ... ...

SET完,播返套TRON先正

電視機個架放唔到隻中置,我諗部電視最後要上牆,隻中置先唔駛放地下,至於前後置,遲D會鑽埋上牆 ... ... ... ...

fokfok 發表於 2012-1-2 23:12

恭喜哂師兄....被毒.......{:5_92:}

peter99 發表於 2012-1-2 23:15

師兄:好正喎{:1_326:}部夏普用左幾銀人仔呢?安排運輸同費用若干呢?手續麻煩嗎?有無可能開放下比呢度的師兄觀光下呢?

edlsang 發表於 2012-1-2 23:17

{:6_195:}{:6_195:}

calvin1800 發表於 2012-1-2 23:17

How much? Please also share the address, thanks.

marcolam 發表於 2012-1-2 23:20

{:6_195:}{:6_196:}

rc1 發表於 2012-1-2 23:21

回復 5# calvin1800

唔好意思,原來唔記得講喺邊樹買.....係華強北路果條街

R.C. 發表於 2012-1-2 23:25

恭喜晒 ! {:6_195:}

kefana 發表於 2012-1-2 23:25

This post is very poison!!!!!

rc1 發表於 2012-1-2 23:26

師兄:好正喎部夏普用左幾銀人仔呢?安排運輸同費用若干呢?手續麻煩嗎?有無可能開放下比呢度的 ...
peter99 發表於 2012-1-2 23:15 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_228:} 觀光就唔好啦{:6_122:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 新仔會員之"解毒記"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。