avlam 發表於 2012-1-2 11:17

回復avlam

泰長? What is it?
kungfutown5 發表於 2012-1-2 11:11 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

16/f 嗰間!

747-300 發表於 2012-1-2 12:13

四樓hi fi舖OK呀~ 我前,中置都係係佢度買,服務唔錯ge!!

gikifk 發表於 2012-1-2 12:27

16/f果間,不提也罷,有次我上去問對後置,個款應該係好舊的model,應該無出成十年有多,但係和我對前置同一model,就免強問下,佢話$2500,我問佢有無新貨,佢猛查紀錄,之後話無只得一對掛係牆上面,即是用左十幾年,仲話你要就九折賣比我,好似當我儍仔,一定要同佢買甘......................

我話過以後都唔會在那裡買野

yuppi 發表於 2012-1-2 14:03

回復 26# kungfutown5

真的, 因為太多人格完價先上去問價, 所以先變成咁, 不過響果度買野絕對冇問題

nakatajackson 發表於 2012-1-2 18:46

花園街全等大廈每次上去都感覺麻麻
家陳好耐無上過了
好老實你又吾係平過人服務又差又hill屎時,鬼彩你luu{:6_194:}

mike2837 發表於 2012-1-2 19:54

行下 '友成' 算喇! 一般都Ok 嘅!

pinkspider 發表於 2012-1-2 20:40

上星期上去x宙影音諗住睇下啲兩聲道後級,點知問A牌子後級,話呢部無貨,要訂,唔肯講價錢,問我要唔要?
...
ipnelson 發表於 2012-1-1 21:44 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都試過去9/F 宇X問價, 條四眼仔叫我自己睇標價再九折, 自己就睇緊音嚮書.
不知所謂, 即走以後都唔會去 {:6_170:}

faihim 發表於 2012-1-2 20:42

呢d sell屎懶到出汁,又無職業道德,最好個個一上去就指住要呢部,試都唔駛試就比錢,咁就0岩佢胃口啦.
唔好淨係話80後點點點...睇呢班60後一樣咁x衰.

SIXKKHO 發表於 2012-1-2 21:16

買野格價係好正常,掉翻轉個D sales 自己想買野佢都會出去格價掛。

kungfutown5 發表於 2012-1-2 21:54

回復 39# SIXKKHO

you are right{:6_142:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 花園街9樓一肚氣

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。