設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 荃灣荃新天地Roadshow

鉑金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
今朝坐地鐵睇頭條見到廣告話AV LIFE Roadshow , 雖然應該冇野吸引到我 , 但見到佢登左少量陳列出黎 , 反正今日又喺葵芳收工

唔差在過去行下 , 過到去果時七點幾 , 人唔算多 , 電視擺左好多部 , sony , samsung , lg都有 , 不過曲面太貴又買唔起 , 望一陣就

算,行去amp果邊 , 見到amp有擺Pioneer , denon , marantz同onkyo , 有d陳列都幾平下 , 雖然喺舊款 , 新款就多口問左幾款, 個別

型號有驚喜 , 有心買野既不妨自己去望望~

評分

參與人數 8威望 +90 金錢 +90 收起 理由
HenryHou1 + 10 + 10
zidanedc + 10 + 10
freeworld + 10 + 10 精彩報告
depeche_lam + 10 + 10 超正!
rlwk2009 + 20 + 20 一定要加分
wadee + 10 + 10
teddyng637 + 10 + 10 精彩報告!!
stussywwy + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
有時間去睇睇先~~

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都是返葵芳喎

鉑金玩家

wadee 發表於 2015-6-13 07:33
我都是返葵芳喎

我日日唔同,咁啱要過去做野者,
華D哥下次我過開去做野搵你比我家訪
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

kelvinchan 發表於 2015-6-13 14:11
我日日唔同,咁啱要過去做野者,
華D哥下次我過開去做野搵你比我家訪
(Post76 Android 手機版送 ...

有排都未得
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

14號幾點收工?
(Post76 Android 手機版送出)

鉑金玩家

wadee 發表於 2015-6-13 14:25
有排都未得

我等得

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

乜而家要咁呀………唉世界難撈!
美其名叫做推廣av product,但呢啲野已經玩左幾十年,要推廣都唔係今天才推!但事實上我真係未見過這些retailer做路展!
説穿了係責舊野太多苦無出路,明知成效有限都博一博…就算捱場租也不想舊貨夾生坐死吧!
做呢行真的越來越大壓力!最慘壓力係來自supplier…不是數期而係佢地出新款出到市場都消化唔切!
已經唔再係一年一新款,十個月,九個月咁renew實在係很不健康的發展!
希望唔好有泰林二號既出現就好了………阿門
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

星級玩家

我入咗部PIONEER VSX 824 K, $2450. 同PRICE.COM 的價差不多, 正.