設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我唔係嬲呀,按多左幾次炸。哈哈。

其實任何Ching出既Report我都唔會block唔會刪,咩牌子咩Model都係,除非擺到明廣告,我都見好多人講呢二仔線,當中我都估有D堅分享有D係Taobao谷生意,不過冇犯規我地又做唔到D咩。

有時做Forum都幾無耐,講講下D人講到好似我地76專登善稿條線出來,之後叫人去買咁,如果係就好,我諗呢二條線生意都幾好,我有份收錢就唔洗咁煩。依家有人出po話條線就講到好似我地76出品咁……

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

louis001 發表於 2012-12-30 13:33
唉 好心你地的人有返的自己立場好唔好 咁多人話好 係咪有的人話唔好就以似個個都話唔好
人云亦云 ...

我都唔記得我寫過tim

發覺今天原來自己仲用緊

都睇得下,起碼投百一吋都冇noise

MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

師兄為求真相不惜工本,讚,

下次不如大家夾錢買埋條 淘記 sony 旗艦+ 流vodka

Cut 開佢龜頭 驗真身
官圖無限好,實物永遠做唔到

港島av 人,成日都身痕

科林玩家

小瑟 發表於 2012-12-30 10:33
其實條 3900一早都已經講過係 ORTOFON既喇叭線來, 但大家都知 ORTOFON做線一向高質, 線才又有鍛銀處理,  ...

我好嬲

你地攪團購線電源線Ortofon 3900時,有否考慮用喇叭線做電源線電力負嗬問題,會做成危險如火燭等安全問題,有考慮後果嗎?
如果唔係在其他網站得知真相,我真係唔知,你地攪團購線時是有責任通知網友是喇叭線做的
絛線效果係其次,安全是最緊要,你地76話事人真係要吸收教訓,做生意耍有良心

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

kefana 發表於 2012-12-30 15:13
師兄為求真相不惜工本,讚,

下次不如大家夾錢買埋條 淘記 sony 旗艦+ 流vodka

據小弟所知已有師兄行動中。

星級玩家

plnl88 發表於 2012-12-30 13:41
極光都玩左兩年啦。
係時候搵新野玩喇。
師兄我睇好你介紹個條 xs 架。

有机会試下丫,吾好期望佢劲到同三幾千既hdmi比較,
但絶对可以和定价千鬆蚊既hdmi相提並論囉!
Samsung & Jvc & Grandview
Oppo & Onkyo
Threshold & Lexicon
Avalon & Polkaudio & Earthquake

鉑金玩家

我岩岩先買左唔夠一個月; 極光/黃金各一條, 我早就預左係淘X買野就當佢假咁買架啦.......不過小弟家貧, 見好多人讚咪試下囉.
就算而家佢遭人解剖都影響唔到我!!!!!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

andylau.com 發表於 2012-12-30 15:49
我岩岩先買左唔夠一個月; 極光/黃金各一條, 我早就預左係淘X買野就當佢假咁買架啦.......不過小弟家貧, 見 ...

好欣賞你果種堅定同堅持

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
chacha1222 + 10 絕對認同

查看全部評分

星級玩家

小瑟 發表於 2012-12-30 14:04
其實我都唔係好明,拆條線想睇咩??唔係諗住條極光拆出來會有神線級既焊接位掛,老實講得,線材物料好, ...

你吾明牙~我解釋過你知丫!
因為我聽,到同睇到條線吾多对路,無,理由鍍銀系咁既表現,咪好奇一路影一路剪囉!
吾系咁,你教我点至發覺到有‘銅‘色既鍍銀技術嘞!
Samsung & Jvc & Grandview
Oppo & Onkyo
Threshold & Lexicon
Avalon & Polkaudio & Earthquake

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

toysonline 發表於 2012-12-30 12:44
我对眼就退化左嘞!但耳仔重得得地,我介紹人用techlink hdmi.点知有人話有條响76
好紅既二百零hdmi, ...

C兄...唔使勞氣...舊零水條線...係咁上下...
我曾經DIY過HDMI線...做過一條3尺...買最平o既料(線+插)...淨料都用左$51...
如果加埋手工錢...點都唔只舊零水...唔o岩玩咪算囉...
不過...我都買左一條極光...覺得比跟機線好...咁o既價ok啦...始終一分錢一分貨...

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
小瑟 + 10 絕對認同

查看全部評分

i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money