設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[其他] 一個 AV 友的慘痛經歷

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
從網上某個論壇看見一篇差不多的發表 忽發奇想 將佢改編一下
變成以下板本 好睇既請笑多兩下 唔好睇既 請多多包涵
如當中情節和師兄們有似曾相識既感覺 請不要介意
袛想大家開心一下

一個AV友的慘痛經歷

從76左看右看 看看師兄們的放毒文章 終於決定加入AV行列
襯家中領導借辛亥革命活動高調露面
以粉碎外間有關她病危既傳言 於是 於是我
膽粗粗跟領導說一套靚AV組合能提高生活質素
對國家 唔係對家庭享受能帶來多少樂趣.....下刪一百字
領導終於同意 於是 懷著興奮心情 同領導一齊到旺角友X出發
去到樓下排隊撘電梯 後面有個男人 望一望我 然後拉我埋一邊
跟住問我: [咦  新手]
我大吃一驚  就問佢;[你點知]
佢就話:[ 邊有老手帶埋老婆去睇機架]
我心諗 [我整你個制 你好野] 跟住同領導走人唔睇

第二個星期六 自己一個再上去 等緊電梯時
有個看更行過 佢忽然問我 :[新手 ??]
我又M come(驚奇) 就問佢;[你點知]
佢哈哈地說:[邊有老手兩手空空唔帶碟黎試野架]
我心諗  [我整你個制 你好野] 即刻走去節X 求其買幾隻碟就走
個店員忽然問我 [你係新手]
我就為左面子問題 好口硬咁答佢:[邊個話架]
佢就答[邊有老手求求其其執幾隻就走架 重買的咁舊既港產片添]
我望一望手上 真係好求其下唔怪得俾人吋
跟住行下行下去左盈X 知道好多師兄對呢間野評價好差
望下個門口諗住走 入面個SELL屎 忽然走出黎問我[新手 ??]
[你點很樣睇得出我係新手呀]
[老手點會唔入黎睇 睇完再上網講呀]

妖 都係上返友X睇好過

去到一個熟悉名字 英X 乜都唔講
指住一部AMP 就講 試機
個哥哥問我[新手 ??]
我開始有的滾滾地  [我個頭又冇寫住 你點知???]
[你指住個部機係10年前既野黎 我地岩岩執出黎清倉 而家送都冇人要架啦]

我面都紅晒就走啦 心情真係勁差 諗住算啦 去買幾本書充實下自己
買完去俾錢 個收銀忽然同我講 [新手 ??]
我無言 再問佢[點知]
[車 呢的書 都係的老手寫 袛有你呢的新手先會上當買]

我返到屋企之後大病一場 然後痛定思痛 上網做功課 熟讀各論壇
看遍各AV雜誌 終於學有小成

半年後 再到友x 從挑選 驗貨 調試 配撘 試聽 每個部份都可以用完美黎形容
最後俾錢 老版係開票期間 忽然問我[新手 ??]
我實在徹底崩潰 掐住老板條頸問佢[你點睇得出呀]
佢就話 邊有老手唔講價架

..............................

評分

參與人數 65威望 +476 金錢 +10 收起 理由
pclai2000 + 5 最後老手點會吾講價。。笑咗^^.
wesleylau + 1 絕!
move7648 + 1
skhgc + 10
sclendan + 10
sunny711 + 3 好文章! 好無奈!
karl1985 + 10 我很贊同
Ep-71 + 9 goooooooood
tennishk + 6 寫得好好呀。
iversonhui + 5
ykluk + 10
contach + 6 good, very interesting
leefai1106 + 6
小瑟 + 10
snoopyboy001 + 5
jt24 + 8
blindfaith3by8 + 10 好文章~!!
ChrisKai + 10
edison133 + 10 Very good!
gats + 10

查看全部評分

星級玩家

回復 1# louis001
CHING 超正, 一定要推推推!!!
P42G10H
PIONEER LX75
DUNE H1
MT-CD40,傳神S5胆前級, HORUS AUDIO A200
Mission792, 78C, nanosat prestige, SPL800i, PF30

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

師兄:我真係輸比你呀!!!

黃金玩家

回復 3# avlam
志在大家得啖笑

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
avlam + 10

查看全部評分

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

低加多之分比你!!!

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

黃金玩家

回復 5# avlam
係又好呀 等我可以快的脫離新仔會員

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
darren14 + 10 加多D分俾你,等你唔洗做新手

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

2萬

黃金玩家

回復  avlam
係又好呀 等我可以快的脫離新仔會員
louis001 發表於 2011-10-11 01:08

咁你最後買左啲咩先?

黃金玩家

回復 9# avlam

ONKYO TX-NR609 但開始有的頂唔住你地成日講 85 93 個的post