設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[官方團購] [電源線團購] PE Lab線材團購活動(圓滿結束)

關閉 [複製鏈接]

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

sorry, 新手一名.
平時啲原裝PC係咩犀尾呢??

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章

小瑟我想問PE Lab係邊度製造o架??

如果同NEOTECH 4003 or Nanotech #305比較,邊款對Pan記Plasma改善會較大同明顯??

Thanks~~!!

白鑽玩家

LIFE’S GOOD WHEN YOU PLAYMORE

76 榮譽慈善家勲章76-FC 黑鑽石勲章

我想請教吓版主,如想買條PE Lab ST 俾TV用,咁8字頭尾有冇分大小?
本人用o緊,Sony 46NX700 TV. Tks!!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

小瑟,請問ST 9呎長要英式Mk頭同瑞士尾頭要幾錢X2
深夜影院2020
TV   - Pan記 65HZ1000
HP  - Sennheiser RS 175
MP - 魅視 M9702 V3+

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

i used the following PE Lab for my gears:

ST for DLP Projector : 雜訊控制得好理想, 顏色實淨光位有力, 試過同JXS Digital AC比較可以話不分高下!

AS for SUB : 下潜力, 速度, 線絛都係佢既特色, 對於一d不是很名貴既拾仔有正面幫助~

E-force for AMP : 可以話係AS既升級版, 分析力/動態都明顯地提升, 所以我認為放在AMP最識合不過!

專業玩家

請問各位師兄, 我下面咁樣配線 o 唔 ok?
Plasma Panasonic TH-50PY700H ~> ST (MK紅色 + 英國製P597 IEC)
B&W ASW610 ~> AS (MK紅色 + 8字頭尾)
AMP Onkyo 805 ~> E-Force

同埋我想問如果部 plasma 轉左呢條 ST 線, 我應唔應該插照落個濾波拖板度呢? thanks

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

i used the following PE Lab for my gears:

ST for DLP Projector : 雜訊控制得好理想, 顏色實淨光位有力 ...
avmilk 發表於 2010-9-3 10:56

師兄咁如果我TV,BDP用ST,咁重要唔要用濾波拖板
深夜影院2020
TV   - Pan記 65HZ1000
HP  - Sennheiser RS 175
MP - 魅視 M9702 V3+

專業玩家

師兄咁如果我TV,BDP用ST,咁重要唔要用濾波拖板
bearbear1314 發表於 2010-9-3 12:14

係囉..我都係想知呢樣野

高級玩家

都係忍唔住落左order

高級玩家

bro 小瑟, one little suggestion, can you make another money transfer account at banks like BOC or Standard Chartered, cos not everyone has HSBC.  HSBC always has long queue at the branch.  Thanks