設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[港版] 天機~ 值得推薦的港產片, 給熱愛電影朋友

鉑金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
呢套睇緊, 睇左3晚, 仲差半小時就完成整套電影
....... 係, 我仲未睇晒的........................

1) 呢套天機, 首先我up十次, 都未有一次成功讀出套戲全名
2) 可能我有閱讀障礙, 完全唔明佢一忽忽的片段, 係唔係我斬左眼, 睇漏左d劇情..........
3) 片中的小妹妹好可愛, 但唔滿意佢鍾意華d, 仲要有一場戲, 比d日本仔綁到佢好似比人推車咁, 過份
4) 扮晒高科技, 好似tony咁用手指控制電腦, 但動作又唔march
5) 睇左大半, 都唔知邊個揸住邊半張春宮圖, 頂!
6) 毛啦啦水塘升個基地出黎, 我仲以為朋友號要降落
7) 班日本仔有本事殺人放火, 但冇本事運走半張圖, 要靠小音音, 唔係下化...............
8) 我一路睇, 以為導演係奄野瘦明, 有深度 , 王家胃都行埋一邊

仲有好多精彩情節, 希望其他ching補完

00柒 + 職業掘窿隊咁既劇情, 未睇晒個結局, 我都認唔住要出包膠呀頂你

評分

參與人數 17威望 +240 金錢 +225 收起 理由
bigair + 10 + 10 絕對認同
小寶老豆 + 10 + 10
狐滴hp2210 + 10 + 10
xhatax + 5 超正!
SEIJI.S + 10 + 10 精彩報告
jack331 + 10 + 10 精彩報告
肥仔樂 + 9 + 9 絕對認同
andylau.com + 10 + 10 用家心得
borishkb + 10 + 10 一定要加分
小鐵人 + 10 + 10 精彩報告
gashapon + 10 師兄勇氣無比!
Hon + 10 + 10 精彩報告
keith688 + 5 + 5 精彩報告
scott0208 + 10 + 10 用家心得
Ken704 + 100 + 100 絕對認同
shark.l + 10 + 10 絕對認同
ykluk + 1 + 1 一定要加分

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

真係忍唔住要加分比CHING你, 係因為你竟然有勇氣去睇呢套嘢, 仲要分3日咁堅持, 未睇完都仲出POST, 真係佩服~~!!

白鑽玩家

師兄你個post真係好攪笑,你講嗰D全部中哂,想唔加分俾你都唔得

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

I just use 2 days can see Full Movie.

鉑金玩家

我真係想訪問下, 當日有入場睇既ching, 有咩感受..............

如果同朋友睇, 分分鐘連朋友都冇得做
如果同女朋友睇, 真係分手都似
如果同屋企隻老虎去睇, 咁就真係擺明挑佢機

如果身邊有咩朋友同事係仇人, 送呢隻碟比佢, 真係咩仇都報晒

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +30 收起 理由
jack331 + 10 + 10
小鐵人 + 10 + 10 唔好嬲我
raymond430 + 10 一定要加分
shark.l + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
睇完標題以為有人話好睇

評分

參與人數 1威望 +9 金錢 +9 收起 理由
AC812 + 9 + 9 淨睇標題, 爭D想買 tim

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

本來發過誓唔睇呢套戲, 但見ching講到咁屈機, 搞到我唔怕死破界至得
(Post76 Android 手機版送出)

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

呢套戲簡單 d 講........除左想睇 林志玲同張靜初 之外.......其他無野值得睇 {:9_436:}
講完
【苦盡甘來】

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

多謝師兄咁用心介紹

星級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

Haha, 我去左戲院睇 ar, 係老虎叫我去 (佢係劉華 fans), 佢擺明挑我機.