設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

2020年又一期待一體化的 9.1.4 SoundBar『 Samsung HW-Q950T 』開箱

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

catlung 發表於 2021-2-9 12:10
係只會顯示一下, 之變返TV ARC

點解咁多代都唔肯改良下 乜叉資訊都係條bar一閃即逝
大大方方係電視顯示真係咁困難,冇3星電視就要玩得咁鬼鼠

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

Giogio 發表於 2021-2-9 13:35
點解咁多代都唔肯改良下 乜叉資訊都係條bar一閃即逝
大大方方係電視顯示真係咁困難,冇3星電視就要玩得咁 ...

呢樣嘢係要改善, 亦都好基本 !

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

有冇 ching 知今年 Samsung 係咪會出新旗艦 model ?

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

請問大家本身是Q70R電視,想購買Q950T soundbar,因為知道Q70R是沒有EARC的,如果電視用ARC連接Q950T能否可以出到杜比全景聲-
Atmos?多數睇netflix ,Apple TV。

進階玩家

我打機多,其實Q950t 唔support lpcm 都幾大問題

科林玩家

yufung 發表於 2020-8-18 21:42
最閉係小弟屋企發生呢次不幸事件,希望三叔有解決方法

CHING 小弟正想入手 請問三叔解決左你個問題未?

星級玩家

Ching, 如果電視無earc,睇netflix有無辦法出到atmos?thx

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

好似就黎出 Q950A

新仔玩家

qsj 發表於 2021-3-16 02:47
CHING 小弟正想入手 請問三叔解決左你個問題未?

我尋日買,晚上解決左
多數係俾WiFi 個5G頻干擾
條bar行5.8g 頻度,如果WiFi 5G頻度行146左右就會撞曬
Set 番兩位數既頻道就問題解決!

進階玩家

剛剛入手Q900T,新手一問,請問點先可以播到手機既歌? iphone bluetooth 搵唔到soundbar