設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

2020年又一期待一體化的 9.1.4 SoundBar『 Samsung HW-Q950T 』開箱

新仔玩家

yufung 發表於 2020-8-18 17:52
收到貨,唔知點解後置同subwoofer 有時得又有時唔得,打咗比百老豆搵三星睇吓 ,好奇怪 ...

請問師兄你個支架喺邊間買
可以share link嗎?

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

steph0 發表於 2021-1-2 18:41
請問師兄你個支架喺邊間買
可以share link嗎?

Taobao can buy original stand arround 500RMB
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

yufung 發表於 2020-8-19 11:44
我發現原來要將subwoofer 同後置每次開機斷電一次先得,叫做頂住先🤪

CHING 請問到依家有解決方法未 ?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

玩咗個幾月完全冇問題, 覺得音場做得好好! 可能只係個別事件

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

kk168 發表於 2020-12-30 13:17
想問下用開q950t既師兄睇Netflix 在Dolby Atmos點左燈既情况下,條bar面部個顯示屏會唔會顯示Dolby Atmos呢 ...

係會顯示 !

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

catlung 發表於 2021-2-4 08:49
玩咗個幾月完全冇問題, 覺得音場做得好好! 可能只係個別事件

SONy配三星SOUNDBAR,正

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
catlung + 20 + 20

查看全部評分

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

kk168 發表於 2020-12-30 13:17
想問下用開q950t既師兄睇Netflix 在Dolby Atmos點左燈既情况下,條bar面部個顯示屏會唔會顯示Dolby Atmos呢 ...

Q900T: 會

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

請問此soundbar有dolby vision pass through嗎?

科林玩家

catlung 發表於 2021-2-4 08:51
係會顯示 !

咁就奇怪啦,我果條係顯示TV ARC,Netflix版面係顯示有VISION•ATMOS,電視係x9000f

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

kk168 發表於 2021-2-7 21:48
咁就奇怪啦,我果條係顯示TV ARC,Netflix版面係顯示有VISION•ATMOS,電視係x9000f ...

係只會顯示一下, 之變返TV ARC