設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

2020年又一期待一體化的 9.1.4 SoundBar『 Samsung HW-Q950T 』開箱

高級玩家

starbear 發表於 2020-8-14 09:49
https://post76.hk/thread-319903-1-1.html

可以参考qaz123師兄既帖。

琴日去試完,終於買咗q950t ,星期一送貨,期待中

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

yufung 發表於 2020-8-15 09:14

恭喜師兄,可否分享為何買q950t?

鑽石玩家

等待分享

高級玩家

starbear 發表於 2020-8-15 11:03
恭喜師兄,可否分享為何買q950t?

之前打算買q90r 但得水貨,出咗jbl 9.1 發現有兩個問題,第一就係唔係好夾Sony 電視,第二覺得佢對後置冇q950t 咁勁,所以揀咗q950t ,希望冇買錯

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

yufung 發表於 2020-8-15 20:40
之前打算買q90r 但得水貨,出咗jbl 9.1 發現有兩個問題,第一就係唔係好夾Sony 電視,第二覺得佢對後置冇 ...

師兄請教你在那可試一整套Q950t及JBL bar 9.1?Thanks!

高級玩家

starbear 發表於 2020-8-15 23:08
師兄請教你在那可試一整套Q950t及JBL bar 9.1?Thanks!

Jbl 係 time square 豐x
Q950t 係旺角百x滙

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

hillckk 發表於 2020-8-14 04:02
片入面放後置個架包唔包架?
同有冇掛牆架?

果個架唔包架, 係我地自己 STUDIO既喇叭腳來架~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

二條都試哂呀!???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

yufung 發表於 2020-8-15 20:40
之前打算買q90r 但得水貨,出咗jbl 9.1 發現有兩個問題,第一就係唔係好夾Sony 電視,第二覺得佢對後置冇 ...

JBL點解唔夾SONY TV??? 我地係STUDIO度試, OK架喎!!!!

Post76玩樂網.

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

正啊~ 不過都幾貴,最平都要一萬零八百