設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: s97562

[美版] 千呼萬喚!Avengers Assembled 10Discs套裝終於到港 (美版手提喼...

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

edlsang 發表於 2013-3-23 12:13
如果之前黑買 Avenger 的碟 ,一次過買這個喼 ,又真係極低 !

每套戲獨立我都keep咗,但都俾呢個喼吸引住.....最終都係要入

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

blindfaith3by8 發表於 2013-3-23 12:35
looks so much better than the review

實物比預期中靚好多!
不論包裝;喼實物;Files以及碟都好有誠意!
10個讚

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

s97562 發表於 2013-3-24 16:22
每套戲獨立我都keep咗,但都俾呢個喼吸引住.....最終都係要入

Elac 249 & 241
KEF Q500 surround speaker
KEF T101 Atmos speaker
MK X10 Subwoofer
Yamaha CXA5100
Ediscreation 後級 7ch
Ediscreation HIFI HTPC
Panasonic 65VT60H
Rockna wavedream Dac
Modwright LS100 & KW

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

s97562 發表於 2013-3-24 16:27
實物比預期中靚好多!
不論包裝;喼實物;Files以及碟都好有誠意!
10個讚  ...

too bad...i bought the 6disc pack :(
佢一早拍實物我一定會買......

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=133572

Fs: Quad 9L2+1102 jumper/Cord SilverScreen
Cs: Quad lite ce

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

scott0208 發表於 2013-3-24 01:54
點好意思又麻煩到你,不過如果諗唔到其他辦法,呢個就係唯一最好的方法!等我諗諗,anyway thx again{:6_162 ...

無所謂啦, 令到ching中毒係我既興趣....hahahahahahaha

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Collection + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
Hon 發表於 2013-3-24 18:56
無所謂啦, 令到ching中毒係我既興趣....hahahahahahaha

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Hon 發表於 2013-3-24 18:56

你呢個興趣不要對我發作

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2013-3-24 19:51
你呢個興趣不要對我發作

你千祈唔好俾我上你屋企就真, 否則我衰先過你...haha

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

碟面有冇重新印過

專業玩家

呢set野貨多唔多?
遲D先買