三款全新便攜式藍牙喇叭系列 Sony SRS-XG300、SRS-XE300及SRS-XE200一同發佈 | 藍牙喇叭資訊

便攜式藍牙喇叭一直都有不錯的市場,唔覺唔覺都好鬼好賣的。Sony近日就推出左三款便攜喇叭新型號SRS-XG300SRS-XE300 和 SRS-XE200,為用家帶來高質、廣闊音色、強大聲壓和深沉有力的低音,而且方便攜帶,出街BBQ同聚會時使用就一流勒。

今代聲音的擴散可以做得更好。

三款便攜喇叭均備有Sony獨特的 X-Balanced 單元和雙被動式震幅器,能產生強勁低音。最注目的一定係 SRS-XG300 勒。配備前置高音單元和 MEGA BASS,LIVE SOUND功能,伸縮式手柄,仲可以開啓氣氛照明燈,使燈光與音樂節拍同步。 IP67 防水濺防塵功能,25小時播放時間等等,售價為港幣2,799元,另外SRS-XE300及 SRS-XE200揚聲器亦於2022年8月同步公開發售, 售價分別為港幣1,599元及、港幣999元。


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》



🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》


火麒麟

關於火麒麟

火麒麟 - 顧明思意, 咩野都岩玩, 但就樣樣點著火頭就行開去, 喜歡聽歌, 咩歌都岩, 器材就一定要好聲, 但天價野就唔岩玩, 聽歌懶理好聲唔好聲, 最緊要岩聽.

觀看所有 火麒麟 的文章

相關文章