The Club 白金卡鏡粉留意!今日開放優先搶購《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》雙碟Blu-ray套裝

鏡粉們注意了!昨天未能入手而且亦是The Club白金卡會員,今日下午4時起,便可到The Club網購平台Club Shopping網站優先搶購《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》雙碟 Blu-ray 套裝,限量200套,先到先得,售完即止!若早前預購不到又是The Club白金卡會員的鏡粉,便要把握是次機會。而其他會籍的The Club會員亦不用灰心,第2擊搶購活動即將推出,詳情將於不日內公佈,請密切留意The Club的最新消息。

《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》雙碟 Blu-ray 套裝,除了收錄台上勁歌熱舞表演,更收錄MIRROR成軍2周年演唱會從未曝光片段。內有兩本共超過200頁珍藏版相冊,以及13張MIRROR封面相卡,及隨機附送1張寶麗來照片(共3款),驚喜不斷。

The Club白金卡會員優先搶購MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021雙碟Blu-ray套裝詳情


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》



🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》


火麒麟

關於火麒麟

火麒麟 - 顧明思意, 咩野都岩玩, 但就樣樣點著火頭就行開去, 喜歡聽歌, 咩歌都岩, 器材就一定要好聲, 但天價野就唔岩玩, 聽歌懶理好聲唔好聲, 最緊要岩聽.

觀看所有 火麒麟 的文章

相關文章