AVITA LIBER V 14種顏色選擇 樣靚仲要堅好用!【電腦資訊】 

近年主打輕巧文書 Notebook 市場的 AVITA 最近又再推出任新的「LIBER V」系列!除了貫徹其輕巧設計外,更一口氣推出 9 種顏色!

14 種顏色任你揀 仲可以刻字

手提電腦不再單單是工作上的用具,更是身份象徵及時尚代表。而 AVITA 深明這點,今次推出的 V 系列就一口氣推出 14  款顏色!由清新色系、優雅配色以及高冷色系都包括,不論你是「學生哥」、「中環OL」或是「職場型男」也好,手執一部 AVITA V 系列 Laptop 一樣可以成為全場焦點!如果大家想個人化手提電腦,亦可在購買時選購「鐳射雕刻」服務,於機身刻上名字或字句。送給至愛表達心意簡直晁一流選擇!

唔只得個樣 10代 i5 加 1TB SSD 夠晒用

可能有朋友會質疑,V 系列會否只是「好睇唔好用」。大家可以放心, V 系列選用第10代Intel® Core™ i5-10210U/i7-10510U處理器,結合8GB記憶體和提供高達1TB SSD固態硬碟的大容量,能快速處理和存取大量檔案,即使面對繁重工作,依然遊刃有餘。即使大家平常有用 Photoshop 或少許剪片工作的話也不會出易「Lag機」情況 !


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》

🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Pakho

關於Pakho

兜兜轉轉返返去影音呢個坑,有心玩但無錢買,結果抱住一副「玩」嘅心態同大家「粗粗地」試下新嘢~

觀看所有 Pakho 的文章

相關文章