【2016 高級視聽展】MC (Music Culture) 西裝現身 Focal 示範房

影音展小瑟都去過Focal的展區同大家介紹過佢地最新的喇叭同耳機,【官仔骨骨的 SOPRA No3 及熱烘烘的 Utopia 耳機】, 但其實房間內都擺放左一對 Sopra No3係會場展示, 仲要用上德國 Music Culture 音樂文化 (MC) 西裝一套, 包括 CD 盤 MC501a, 前級 MC 611, 一對 MC 811A Mono 後級去推動法國 Focal No3 作示範, 呢個環境另小瑟似曾相識, 因為我們上月同陳潔麗做的分享會中就是用這個 MC 西裝. 當日成 2,000 尺地方都可以應付自如, 今次會展區地方適合返, 出來效果更為從容.

focal+mc_08

focal+mc_10

focal+mc_02

∇  呢對咁出名的 MC Mono MC 811A 大家應該都印象深刻呢, 用它來推動法國 Focal No3 絕對無問題呢.

focal+mc_03

∇ 叫得西裝, 前級 MC 611 呢個大腦又點會少得呢??

focal+mc_04

∇  CD盤 MC501a 除了可播放 CD 之外, 佢仲有 USB DAC既功能, 真係玩真又得, 解碼又得, 得左!!!

focal+mc_05


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》

🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章