號外!號外! Denon 正式宣佈 DTS:X 軟件升級時間

好勒好勒, 大家等了又等的 DTS:X 終於都唔再係只見樓梯響, 今天 Denon 方面就正式宣佈於 2016 年初率先為部份網絡環繞聲擴音機型號提供 DTS:X 免費軟件升級, 而首先支援的機種及時間如下:

denondtsx

首先會於 2015 年推出的一系列支援最新 3D 環繞聲音效之網絡 AV 擴音機, 包括 AVR-X7200WA、AVR-X6200W 及 AVR-X4200W將成為首批型號可透過網絡連線以軟件升級方式加載對應 DTS:X 最新環繞聲格式。

以下為 DTS:X 透過網絡以軟件升級推出日期:
– AVR-X7200WA                                2016 年 1 月 28 日 (*)
– AVR-X6200W 及 AVR-X4200W  2016 年 2 月 18 日 (*)

 

屆時,如果擴音機是與電視及網絡連接的話,亦已將軟件更新提示 (Update Notification 功能設定為 ON) 將會顯示於電視屏幕,到時亦可瀏覽此網址 www.denon.com/dtsx 了解更多軟件更新詳情。

有關其他 DTS:X ready 擴音機型號的軟件更新資訊,將於 2016 年陸續推出,敬請密切留意。

(*) 更新日期可能會因應最後實際情況而有所改變

 

{:6_142:}如果想更緊貼有關Denon影音產品的資訊, 可以到我們的【Denon 品牌專門討論區】了解更多.{:6_142:}


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》

🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76編輯部

關於Post76編輯部

新聞中心的編輯們,為喜歡生活影音的您,每天送上最新資訊,有您的支持,就係我地最好既推動力,齊齊參與 「有玩、有FUN ... Post76.com」.

觀看所有 Post76編輯部 的文章

相關文章