Netflix 4K 將進駐 Sony Android TV

又多一個叫你買4K電視的理由。Netflix提供的4K影片可於Sony今年發布的Android TV的Netflix app找到,而最新的Netflix app在音效上更支援Dolby Digital Plus,又可連接擴音機,連駁環繞喇叭系統,來個視覺和聽覺最高享受。除了Sony Android TV的Netflix app支援4K內容。如Philips Android TV用家亦可配上Nvidia Shield 4K機頂盒,而Google Play Store 亦將會設有4K影像,對於4K Android TV又多了一個賣點了。

netflix_4k_ultrahd

來源: whathifi.com


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》

🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章