鐵甲奇俠限量版 Galaxy S6 edge 套裝(編號:297)開箱文

全城熱搶,「鐵甲奇俠限量版 Galaxy S6 edge 套裝」,當你仲喺度諗緊"無可能抽到"、"這些機會不是屬於我…"嘅時候,原我地嘅版主alleelarry抽到了!
所以唔好成日話啲乜乜物物抽獎呃人,原來係堅嫁!
宜家一齊嚟睇吓Larry版主嘅開箱文葡萄吓先啦~

幸運的是被三星選定為「特選客戶」,可以優先進行首100「鐵甲奇俠限量版 Galaxy S6 edge 套裝」的抽籤;真的估不到被抽中了,更幸運的是同時獲分配得到,在這批抽籤當中只有20個名額的「復仇者聯盟裝備箱」,領取的套裝編號:297!是次全球只有3000套,當中1800套配額給予中國,只有388套配額給予香港就(復仇者聯盟裝備箱合共50個)。特別版不設更換,任何問題在開封後,可於七天內到朗豪坊客戶服務中心辦理退款或維修。

193923rwc7v0zfdoipl0oo


「復仇者聯盟標緻」

「魔方」

「復仇者聯盟裝備箱」正面

「復仇者聯盟裝備箱」側面(迷你兵也來了!)

「復仇者聯盟裝備箱」平放

「復仇者聯盟裝備箱」側放

「復仇者聯盟裝備箱」解鎖

「復仇者聯盟2:奧創紀元」現正上映

「紅盒」湧現

「紅盒」突圍

「吉箱」

「編號:297」

「鐵甲奇俠」金屬牌

「開箱全家福」

「開內箱」

上層收納「Galaxy S6 edge」及「鐵甲奇俠核心造型無線充電板」

下層收納「耳筒」、「充電器」及「說明書」

「耳筒」、「充電器」及「說明書」開箱

「專用透明保護殼」、「SIM卡整理針」及「鐵甲奇俠」紙卡

加德士獨家限量版「鐵甲奇俠MARK XIII 戰損版」與「鐵甲奇俠核心造型無線充電板」

「官方建議換購價:HKD8,888」

帖內文仲有Larry版主嘅抽獎詳細過程,快啲下面「本文章」連結睇吓啦~~~


🙋‍ ★ 想睇版友討論以上文章?? 《點我進入討論》

🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章