【影音行街街】全新發燒Fuse系列「SR RED Quantum Fuse」

前言:【影音行街街】是由小編負責的一個帶大家去睇睇市場上有什麼新東西的一個環節, 以後每星期都會同大家出去影音旺地, 睇睇市場上有什麼新野可以同大家介紹, 希望大家多多支持呀.^_^

識得玩又玩得夠「尖」既發燒友梗系會系影音 Product 最根基既層面— 「電源」入手。近排新推出既 「美國第一線」“RED”系列頂級 「Fuse」梗系唔系一個 「紅」字咁簡單。此Fuse 採用了大廠Synergistic Research (SR) 最新既獨家「量子通道」技術處理,能夠做出比上一代SR20 更高的導電性同穩定性。信源自然在細緻度,分析力同傳真性方也會大大提昇。播出黎既聲音就自然更加 「入耳」同細膩啦 !!!

 

SR RED Quantum Fuse 備有30mm、 25mm (13A) 同 20mm (100mA to 15A) 可揀,售價為: HK$ 1000 (30mm) 、HK$ 900 (25mm)、HK$ 800 (20mm)。

詳情:Labkable

2014 09  17 010

>

有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參與

FUNPost76.com

<

歡迎進入我地論壇對>>本文章<<發表您的回覆啦^^"
>

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到以下的 Facebook 專頁按「讚好」 Google+ 專頁按「加到社交圈」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***


🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Hugo

關於Hugo

電影發燒友一名,自小喜愛睇戲聽歌。對發燒軟件、硬件充滿深究意欲。平時鍾意到影碟舖流連,收集冷門佳作,視影音周邊為精神主要食糧。

觀看所有 Hugo 的文章

相關文章