Poet Audio 360 無線系列 Pandoretta

pandoretta1

來自奧地利的Poet Audio 推出這款四四方方的360無線系列Pandoretta,售價為3490歐羅,約35,000港元。它內置四組釹高音單元、兩組中低音單元,和一組底盤芳綸錐低音單元,並配上170W的擴音機。Pandoretta支援APTX藍牙和AirPlay,亦設有兩組模擬輸入,可用來接駁電視。再配合上由奧地利設計師Thomas Feichtner專門設計的實心橡木座,盡顯品味。

原文轉自:

http://www.whathifi.com/news/poet-audio-unveils-new-pandoretta-wireless-sound-system

>

有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參與

FUNPost76.com

<

歡迎進入我地論壇對>>本文章<<發表您的回覆啦^^"
>

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到以下的 Facebook 專頁按「讚好」 Google+ 專頁按「加到社交圈」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***


002339u3unoo9xjccnee7o.gif
Post76 主辦 – 2014 年第一件非常重大嘅盛事 … 撐 76 嘅你又點可以錯過!!!
進入【愛泳兒 LOVE FEVER 音樂會】專區睇下有咩新野啦!


🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章