HYT 限量版藍色液態 H1 Iceberg

hyt

今年夏季,液態機械製錶師HYT足足花了18個月時間研發的藍色液體,這獨得的H1 Iceberg 腕錶,其蔚藍色的液體配合白色鈦金屬錶殼的腕錶設計,用上拱形藍寶石透明水晶面,內層以防反光塗層,營造出海洋、空氣的大自然感,其防水功能亦備有100米。而且更是限量50枚,令人更愛不釋手。

原文轉自:

http://www.hytwatches.com/Collection/Watch/Item/h1_iceberg-14.sls

>

有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參與

FUNPost76.com

<

歡迎進入我地論壇對>>本文章<<發表您的回覆啦^^"
>

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到以下的 Facebook 專頁按「讚好」 Google+ 專頁按「加到社交圈」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***


002339u3unoo9xjccnee7o.gif
Post76 主辦 – 2014 年第一件非常重大?盛事 … 撐 76 ?你又點可以錯過!!!
進入【愛泳兒 LOVE FEVER 音樂會】專區睇下有咩新野啦!


🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章