超強電玩遊戲 ~ 一次過全部比你免費試玩!!!

MagGun 粉絲們和各 Game 迷請注意, Pollux 公司又再給你們新挑戰。由星期四至星期日 (10 月 20 日 – 10 月 23 日),在九龍牛頭角的淘大商場,舉辨 “動感電玩會淘大" 活動,大量最新最強電玩任你玩個夠!

Xbox360 獨家的賽車遊戲 Forza4,配以 Onkyo 專業的 5.1 環迴立體聲音響,加上專業賽車遊戲座椅 Playseat 及剛推出的 MadCatz 無線回軚駕駛盤。全套價值超過港幣 $1,5000,這樣頂級遊戲配置,賽車 Game 迷一定要試試! 另外,我們已預備了最新的 Dance Central2,各方的舞林高手,我們等你 Show 舞技。

最受歡迎的 Mag Gun 對戰當然不會少,除了 Call of Duty 外! 今次更加入 Gear of War3 對戰! Mag Gun 的槍友們,記得到來併一併了。這次我們準備了豐富紀念品,凡試玩的朋友都有份!  真正有得玩,有得獎,之後仲可以係商場裡面,行街 Shopping,食飯呢!

記得叫晒 D 朋友或馨一家大細到淘大商場。我地等你呀! 到時見!

歡迎進入我們的影音玩樂討論區發表意見.
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=90294

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到  http://www.facebook.com/post76 的專頁內頭頂按「讚好」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***


🏠 ★ Post76網店經已開幕 《store.post76.hk》

Post76 Reporter

關於Post76 Reporter

身為76戰地記者, 人玩我又玩, 人唔玩我都要玩, 咁先係76新聞, 事事上心, 願天下毒物都任我們76記者任玩任試.

觀看所有 Post76 Reporter 的文章

相關文章