設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 劉一舟

[活動] 新力影視行貨BLU-RAY買2優惠 (NEW P.9)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 劉一舟 於 2008-12-17 00:03 發表
入多一組,今次要鐘唔要盒!!!XD

劉兄The Bone Collector 又係咩code 畫質又如何

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 kkchau 於 2008-12-17 20:01 發表 劉兄The Bone Collector 又係咩code 畫質又如何

未睇,晏啲答你!!!:D

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 kkchau 於 2008-12-17 20:01 發表

劉兄The Bone Collector 又係咩code 畫質又如何

6.5-7/10:D

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

forgot ask 贈品:funk:

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

kkchau 發表於 2008-12-17 20:01

Sorry咁遲先覆你。
《骨中罪》行版係AVC編碼,畫質表現都不錯,因此片有好多場都係喺好黑嘅地方發生,所以試暗位最好嘅,出嚟嘅表現尚算不錯,起碼唔似《AVP2》咁黑到差啲睇唔到,就算丹素喺佢塊黑面流汗等都好清楚展現到汗水的分佈,當年的厚唇姐姐冇而家咁瘦同埋靚好多,音效的True-HD雖無大發揮,但直升機聲、警車聲都幾正;惜收別收錄只有日文與萄葡牙文字幕選擇!!!

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

平均$116一隻真係好抵買
但真係無乜邊套特別好想買

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

平均$116一隻真係好抵買
但真係無乜邊套特別好想買
lkljason 發表於 2008-12-22 10:05

X 2
我都睇過,但真係揀唔到心水,上次2送1已經好難買得落手,今次一樣.....
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

黃金玩家

時光飛逝,繼去年十二中買二送一優惠後,年代再趁暑假檔期,喺6月1日至8月1日再次推出行貨Blu-ray「買2送1」優惠。送出之Blu-ray以3件中價錢較低的計算,價格以店舖為準。但今次冇嘢送不特止,仲要係冇料到,新片加入優惠只有五隻 (以藍色為記)、另有十三隻舊片只是以前標兩舊而家標低啲而已!!!

批發價$165
極盜7秒
天方夜譚
13猛鬼 (不設中文字幕)
第六發現
鬥智21點 (前批發價$200)
屍城30夜
每天愛妳第一次
戀愛心曲 (前批發價$200)
通天神將
一代奸雄
不日成名
我愛發脾四
玩謝後備爹哋2
戇男接棒人
大魚奇緣
黑鷹十五小時
骨中罪
吸血殭屍驚情四百年
義薄情天
愛情多角錯
新鐵金剛智破皇家賭場 (單碟版)
索拉奇藝坊:喜悅之旅
長江7號
長江7號 (全新附加製作特輯版本) (前批發價$200)
命運自選台
誘心人
魔約之子
誘惑性遊戲
爸爸閉夏令營
魔鬼同行
魔龍戰記
伊人當自強
恐怖靈訊 (不設中文字幕)
義海雄風
黑獄風暴
第五元素
太空戰士之滅絕光年
劍俠風流
最好星期天 (前批發價$200)
靈異空間
變種異煞
幽靈車神
愛情幸運星 (前批發價$200)
鐵血雄心
不死潛龍
天魔特攻
情場絕橋王
透明人魔 (中文字幕)
舊年暑假攪乜鬼
致命身份
火線狙擊
藍海盜寶 (不設中文字幕)
藍海盜寶 (中文字幕)
珍奧斯汀奇情書友會 (前批發價$200)
甜心先生
狂野武士
功夫
非常古惑仔
黑俠梭羅Z傳奇
萬世魔星
伴娘先生
硬闖100%危險
藝伎回憶錄
黑超特警組
魔怪屋
森林反恐隊 (全新粵語配音版)
盜夢探偵 (粵語配音版)
孤軍雄心 (中文字幕)
親陌殺機
小飛俠2004
四虎將
燈紅酒綠殺人夜 (前批發價$200)
紅帶柔俠 (前批發價$200)
快樂從心開始
浴血滾球場
怪誕家族
吉屋出租
血仍未冷
亞瑪遜迷藏
我愛旅遊爸 (不設中文字幕)
愛人 (前批發價$200)
蜜月驚魂
特警雄風
標準程序
星河戰隊3:掠奪者 (前批發價$200)
智能殺機
舞動校園
離奇過小說 (2006)
滑浪奇兵
弊傢伙,玩大咗 (雙碟版)
真假情報
戰鷹一號
紫光元素
妖夜尋狼之魔間叛徒
奪命傳說
奪命窺兇
絕點緝兇 (前批發價$200)
終極天險
永不止步:戴維寇克斯傳 (前批發價$200)
尼期湖水怪:深湖傳說 (前批發價$200)
天地英雄 (不設中文字幕 / 原裝普通話配音)
玩盡殺絕
3X反恐暴族
3X之特種叛變
喪屍舞孃

批發價$200
第三類接觸 (雙碟版)
蜘蛛俠3 (雙碟版)

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

不過d舖會唔會返返貨呢.....如果齊返貨我都有野想再入唔齊貨想揀3隻真係難少少

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

吸血殭屍驚情四百年
第五元素

請問有無ching 有呢2隻, 質數如何呢
tks