設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Denon AVC 同樂會 - 第四回 發燒級 (已確認 19 人)

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

活動詳情參考: https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=347591

日期: 發燒級 - 2023 年 10 月 04 日(星期三)
時間: 18:30 - 20:00
地點: 尖沙咀海洋中心 1110 室

今次 Denon AVC 同樂會分為兩晚,希望更針對性,按會員唔同情況或年資需要與要求,解答大家疑惑;咁黎到發燒場,當然要 升 lev ...!! 有乜奇難雜症或各師各法嘅玩法,都可以交流分享,呢兩個鐘一於盡情討論!

所以申請已被通過的會員請記得確認名額唔好錯過,如未能於 2023 年 10 月 03 日 (星期二) 14:00 或以前確認出席的話,該名額將視作放棄處理。即使已確認出席之會員,如得知自己未能或未肯定出席到這個活動,請盡快通知我們,以便最終輪候冊上眾多會員可續一補上,謝謝。

煩請以下會員請盡快 click 落黎 --->  pm 回覆 SunnyBoy 你們的會確實當日必會出席。

場 發燒級 - 會員出席名單
2023 年 10 月 04 日(星期三)

【🌟已確認】01) alo8l
【🌟已確認】02) andylau929
【🌟已確認】03) AndyCCC
【🌟已確認】04) alxe
【🌟已確認】05) briankcwong
【🌟已確認】06) chy
【🌟已確認】07) dickmark1168
【🌟已確認】08) ericjoe
【🌟已確認】09) goharry
【🌟已確認】10) hk88888hk
【🌟已確認】11) isonchung
【🌟已確認】12) issachar
【🌟已確認】13) jwcc920
【🌟已確認】14) kingundam
【🌟已確認】15) Let-Go
【🌟已確認】16) m600
【🌟已確認】17) optionboy
【🌟已確認】18) poppersan
【🌟已確認】19) Silverman

[🌟已填 AVC 同樂會問卷會員]

出席版主及工作人員
01. 小瑟
02. hugo
03. oops
04. Steven
05. Sunny
06. wil-wil

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

注意事項:
1) 網友被抽中出席後,必須於活動開始前 24 小時確保名額以被確認,否則視作放棄該出席權利;
     如該名額因此被分配到另一版友,且已得到確認出席,網站絕不作出任何安排或承諾。
2) 當日出席版友必需於活動開始前 15 分鐘到達及簽到以確實。
3) 未經確認身份謝絕 walk-in 參予。
4) 如被安排出席既會員於當日活動缺席,且並沒有合理解釋通知版主,網站有權取消該會員再次參加活動既權利。
5) 是次活動只供 Post76 玩樂網之會員參加,任何與該會員一同出席而非 Post76 會員的親朋戚友,一律不可參加
    活動前後相關的一切跟進安排與獎賞。
6) 如因天氣原故需臨時取消是次活動,我們會於網站內發帖公布,並可能以 SMS 短訊通知受影響既版友。
7) 網站有權按情況須要,自行更改相關內容及取消被抽中出席會員資格,並不作任何通知。
8) 如有任何爭議,Post76 及相關合作伙伴將保留最終決定權。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 爆發影音新體
*************************************************************************************************************************************
合資格被安排出席會員,必須回覆本確認帖或於收到出席訊息中回覆確認出席,如沒有回覆,此名額將於上述指定日期截止後視作放棄
出席
權利、該席位將即時由後補名額中補上,不得異議。
*************************************************************************************************************************************

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

今次抽唔中,唯有之後睇片

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Ricky1703 發表於 2023-9-29 10:26
今次抽唔中,唯有之後睇片

多謝支持

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

wil-wil 發表於 2023-9-29 14:15
多謝支持

尋日收到whatsapp通知,我做完手頭嘅事就已經回覆,按link就話權限255(即是開唔到), 我一路等你哋whatsapp回覆, 到依家都無回應!直至啱啱先無權限255入到黎睇,唔見自己… 其實唔得,最好都通知聲!

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

m600 發表於 2023-9-29 23:37
尋日收到whatsapp通知,我做完手頭嘅事就已經回覆,按link就話權限255(即是開唔到), 我一路等你哋whatsap ...

新同事剛學習中,後生仔無玩開討論區,處理有啲亂,我跟進下先,m600 大哥唔好意思!!

不過,因為同事當刻未開放要 check 下可出席會員有否填到 【Denon 同樂會問卷調查】,今轉活動要麻煩大家必須填寫,一黎大會需知到大家用緊乜野 AVC 型號,二黎都想了解下大家有乜想知,麻煩 m600 大哥都盡快填返先,否則就安排唔到!! 謝謝!!

Denon AVC 同樂會活動調查
https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=347600

Remark: m600 大哥,你好支持 76 喎,用電量都 76 埋!!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
m600 + 50 + 50 非常認同呀。

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

wil-wil 發表於 2023-9-30 15:50
新同事剛學習中,後生仔無玩開討論區,處理有啲亂,我跟進下先,m600 大哥唔好意思!!  

不過, ...

我之前填過份表,因為用緊AVR 所以填咗’其他’型號!

相信你哋今次嘅活動都係想把唔同機種或年資嘅玩家group埋一齊,集中唔同層次咁去處理,變相唔需要用太多時間去講解一些基本設定,對進階用家會好似重複咗咁!相對會多咗時間去討論其他嘅功能

明白攪活動嘅人手、資料、溝通、場地… 等等問題,我專重大會嘅安排,如果今次參與唔到,希望下次可以join到!

去活動都係想同啲志同道合嘅用家交流吓,所以最緊要玩得開心!

1萬

副版管

m600 發表於 2023-10-1 02:18
我之前填過份表,因為用緊AVR 所以填咗’其他’型號!

相信你哋今次嘅活動都係想把唔同機種或年資嘅玩家 ...

m600 大哥真係心水清 正正問卷最基本先有左分流作用,入門同進階或發燒我地知到左,內容上安排會到位啲!! 之前收到好多反映,新手聽唔明,老手感覺太大部份簡單野,討論時間唔夠!? 其實就算課題同樣從最起步 ~ set 機配置講起,但入門與發燒都可以好大分別,加上有左基本功,再上層次就可以各師各法,進階就真係可以有自己個套,大家攞出黎討論時互相都學到野或者概念錯又可以修正!! 所以問卷上除左設定好基本活動題目選項比大家揀外,其實最想大家填埋 "其他" 一項,聽下大家設定以外,想知想討論乜野!!

加上現在玩 AV 朋友少好多,我地都想了解下要點樣營聚及支援到大家嘅興趣,收集下意見都係有必要!! 我地睇到話少話少,但全新加入玩影音嘅朋友,呢三年增長比例都唔弱,應該受惠疫情在家時間長,睇 netflix、disney+ 等,所以變上疫情對玩影音其實好正面,我地能否下點功夫助推一下,幫到大家維持個到火,呢個亦係 76 keep 住要頂住嘅動力黎!! 另外現在一步到位嘅人就多左好多,有時都真係要了解大家嘅狀況,我地先搞到最 fit 大家需要嘅野!!

話回黎!! m600 大哥提到填左問卷,但我睇左好多次又 search 過都無名,但我有 5 份會員無填到名,會否正正當中有你!? 係嘅話,方便嘅填多次比我,今次有你名就知係你,咁就易搞好多!! 再次多謝你支持 76、支持影音及諒解今趟嘅需要!!

Remark: 回完帖再 check,剛見到你嘅問卷,謝謝!!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
m600 + 50 + 50 非常認同呀。

查看全部評分