設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[Soundbar] Sony HT-A5000 5.1.2 Soundbar 評測....前版友優惠CODE!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
🥰小瑟最近問Sony借HT-A5000 5.12. Soundbar實測時, 大膽試下同 Sony 建議不如益下我地76既讀者啦😏。好驚喜地.......佢地又應承喎😍, 不同型號都有不同的優惠, 如果大家本身都係有意入手 「Sony Soundbar家庭影院系統」的話, 就可以用我地呢個CODE去 Sony Store入手勒💖, 優惠期去到 2023年1月31日架炸!

🤤大家有咩唔明都可以係度留言問我, 我都可以幫手答下大家的!! 希望大家可以係農曆年親戚來拜年時可以有新野招呼朋友啦!!

🎉Post76讀者 : 可在 Sony Store購買Soundbar系列可得不同程度之優惠~
✨優惠碼 : POST76SB
✨優惠期限 : 由即日至2023年1月31日
✨Sony Store(非全部產品都有優惠) : https://www.sony.com.hk/zh/home-theatre-sound-bars/gallery

💖可享優惠型號 :
Sony HT-A7000 7.1.2 Soundba
r
Sony HT-A5000 5.1.2 Soundbar
Sony HT-A3000 3.1 Soundbar
Sony HT-A9 360 Spatial Sound Mapping
Sony SA-RS5 無線後置喇叭
Sony SA-RS3S 無線後置喇叭
Sony SA-SW5  無線超低音喇叭
Sony SA-SW3  無線超低音喇叭

#注意事項 : 優惠碼只屬Post76玩樂網以分享形式進行,Post76完全不涉及任何商業買賣。如有任何爭議,請自行聯絡 Sony Store商討。Post76決不負上任何之責任

#建議大家如果想搵最平就記得自行再三格價呀!
sony store post76 coupon promo copy.jpg

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +30 收起 理由
Manko + 10 + 10
Tiramisub2046 + 10 + 10 感謝提供福利
p76marco + 10
littlefat69 + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

💖Sony HT-A5000 5.1.2 Soundbar 自家✨360 SSM 超強3D感😱 | 加埋無線Subwoofer同後置分別很大嗎? | Soundbar評測

上次 Sony HT-A5000 之後, 其實一直都有問 Sony 借機做評測的, 不過因為媒體機有限, 所以都等到依家先有機玩. 今次一借當然就想成套連埋無線SUBWOOFER同後置喇叭一同借埋測試啦. 而做得測試相信都會有好多朋友想試下如果只係一條 HT-A5000自家行 5.1.2 的音效同配上全套無線組合可以係咩效果呢. 所以今次小瑟就一於先試 HT-A5000單枝的效果, 再試下成套的效果啦!!

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

三星玩樂勲章

正呀!👍🏻
早知而家先買啦😭😭😭

5萬

總版管

問開又問, 點知又真係有, 希望大家岩用啦!!!

Post76玩樂網.

鉑金玩家

AV newbie

littlefat69 發表於 2023-1-9 14:42
正呀!👍🏻
早知而家先買啦😭😭😭

再買囉

鉑金玩家

三星玩樂勲章

LeoChin@FB 發表於 2023-1-9 15:44
再買囉

屋企地方細, 免費送畀我都冇位擺🥲

黑鑽玩家

唔好推我去買個sub啦😅

銀級玩家

三星玩樂勲章

大王,建議佢地諗下A9+A7000結合應該會有得諗
其實如用分線器出兩邊,是否都會得,好過買隻SUB仔

鉑金玩家

AV newbie

陸奧BB 發表於 2023-1-10 09:20
大王,建議佢地諗下A9+A7000結合應該會有得諗
其實如用分線器出兩邊,是否都會得,好過買隻SUB仔 ...

A7000要幾錢!?

SA-SW5要幾錢!?
人生如戲、戲如人生,箇中情節、何須認真

鉑金玩家

三星玩樂勲章

p76marco 發表於 2023-1-10 00:51
唔好推我去買個sub啦😅

值得入手啦, 而家只係4990

鉑金玩家

AV newbie

如果Sony嘅新firmware進展到可以行兩隻SA-SW5、就好玩囉