設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

A95K 自我感覺良好試片+頭7後感

查看數: 13515 | 評論數: 79 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2022-11-8 18:48

正文摘要:

本帖最後由 gamma 於 2022-11-30 22:51 編輯 A95k好多review, 提過的唔重複, 要顯示他的威力, 要睇一啲夜晚有燈光, 又或者多漸變色例如黃昏嘅scene, 分享一下這幾天看過什麼: The martian, 留意 the martian sky ...

LeoChin@FB 發表於 2022-12-17 12:23
gamma 發表於 2022-12-17 11:55
相信對玩sounb bar 嘅巴打會有幫助

唏,呢吓嘢,佢真係非常聰明
gamma 發表於 2022-12-17 11:55
LeoChin@FB 發表於 2022-12-17 11:12
A95K嘅 eARC, 先進過九千衣好多咖

相信對玩sounb bar 嘅巴打會有幫助
LeoChin@FB 發表於 2022-12-17 11:12
gamma 發表於 2022-12-17 08:57
終於扚起心肝試吓ARC,諗住肯定比佢玩半日,點知一點就着, 但之後7702就失聲, 呢個都係預咗, 但都係比起之 ...

A95K嘅 eARC, 先進過九千衣好多咖
ngong 發表於 2022-12-1 22:22
rockyw 發表於 2022-12-1 11:47
師兄粒KC62 擺上檯位都無問題?
粒野係咪傳聞中咁勁

檯上無有特別問題,勁唔勁睇吓空間幾大佢勝在夠細隻又靚仔
rockyw 發表於 2022-12-1 11:47
ngong 發表於 2022-11-28 13:03
A9f轉a95k感覺好唔同,操作流𣈱多了!
影象明顯便立體!

師兄粒KC62 擺上檯位都無問題?
粒野係咪傳聞中咁勁
gamma 發表於 2022-11-30 22:59
從看了 The greatest showman, still standard picture mode 感覺完全唔同 ,好似看另一套戲咁, 不過喺~00:49:10 noise同Banding 依然存在, 同埋啲火光有啲爆, 我估係source問題
LeoChin@FB 發表於 2022-11-28 14:14
影象明顯便立體!

新世代嘛,一定另一感受喇,何況仲係頂級型號
我部九千衣,如果換部當造嘅、例如x90j/k,都應該完全感受到
影象明顯便立體!

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
kingyan + 10 + 10 超正
LeoChin@FB + 10 + 10
gamma + 20 + 20 恭喜Ching!!!

查看全部評分

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表