設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[試玩計劃] 得獎名單:Sennheiser IE 600 耳機 - 試玩平台: 任試 (第十三季)

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

多謝咁多位版友參加今次「Sennheiser IE 600入耳式耳機 - 試玩平台: 任試計劃 (第十三季)」各位嘅寶貴分享,能夠充分補充關於 Sennheiser IE 600入耳式耳機嘅使用體驗!經過廠方一番討論,今次「Sennheiser IE 600 入耳式耳機任試計劃」嘅優勝者就係 !!!

tamsaiming2003

恭喜得獎版友 tamsaiming2003 將獲得 Sennheiser IE 600 (價值:$5,499) 一對作為獎品!我哋會有專人聯絡你處理領獎事宜,請密切留意本站 PM 訊息及公告!

============活動完滿結束,多謝大家支持!============

【 Post76返歸玩 + 耳機店:試聽活動 】Sennheiser IE 600入耳式耳機 - 試玩平台: 任試計劃 (第13季)

上次我哋會聯同 Sennheiser 合辦咗首個科林聯同耳機門市嘅Sennheiser IE 900 大型試聽活動, 當時反應超級熱烈,唔少朋友響我哋討論區都分享該次嘅試聽經驗,對有興趣嘅朋友都有助作出全面嘅了解!
今次再譽重來嘅 Sennheiser IE 600 試聽活動同樣地今次我們亦會聯合多間耳機門市一齊進行,除咗A)76會員可以通過討論區申請返歸玩之外,大家更可以在一連六星期在指定地點親身體驗到全新旗艦發燒級耳機 Sennheiser IE 600。不論係通過我哋 Post76討論區 ,抑或親身落實體店試聽的所有耳機發燒友, 都可以响我們這個活動帖發表你哋對Sennheiser IE 600嘅聽後分享文章! SEN-Sep22-IE600 Trial Campaign-v1_76.jpg

10月30日 23:59 截止後, 廠方將選出一位最有心思分享嘅朋友,佢會得到一隻 Sennheiser IE 600 (價值:$5,499)作為獎品! 而且所有參加 試聽並響我呢版分享嘅朋友, 不論係我哋Post76返歸玩嘅會員或者親身落門市試聽嘅朋友都有機會得到 "Sennheiser耳機清潔套裝(非賣品)" , 名額有限首 50 位(以POST76 留言時間為準),先到先得!

即係大家係街聽完。。。再係呢個PO分享聽感就已經係參加活動架勒有興趣嘅朋友記住黐住呢個post,我哋會繼續為大家update ~

A)76版友"返歸玩"詳情

响呢個帖下方講出你哋點解想試,我地就會係呢個帖上找出 5位版友, 分別借出Sennheiser IE 600比大家返去玩2個星期,之後當然就係我地呢個帖同大家分享返玩左之後的感覺~

截止分享時間:10月30日23:59
B)機門市試聽詳情

試聽日期:9月21日至10月30日

試聽地點
1. DMA 深水埗
2. DMA 旺角
3. Jaben旺角
4. Let's go audio 灣仔
5. 英京 銅鑼灣
6. Mixer Audio
觀塘

不論你係用上面邊一種方法試聽參加辦法都係:請直接在本帖回覆試玩感

截止分享時間:10月30日23:59

重溫:想知道點解大王叫 Sennheiser IE 600 做 ”動圈王者”? 咁就要重溫下我哋之前嘅產品評測喇

評分

參與人數 3威望 +120 金錢 +120 熱話 +100 收起 理由
tamsaiming2003 + 10 + 10 呢個Topic好正,好有參考價值!
paul.play.forwa + 10 + 10
小瑟 + 100 + 100 + 100

查看全部評分

tamsaiming2003 發表於 2022-11-14 16:07
多謝Sennheiser及Post76 團隊,令我可以擁有IE600😍,十分感謝支持。

多謝 tamsaiming2003 兄既積極參與同踴躍分享... 我地同事即將透過 PM 或 Whatsapp 與你安排領獎事宜,請密切留意相關信息!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
tamsaiming2003 + 10 + 10

查看全部評分