設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

得獎名單:Sennheiser IE 600 耳機 - 試玩平台: 任試 (第十三季)

查看數: 26941 | 評論數: 69 | 收藏 1
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2022-9-15 17:04

正文摘要:

本帖最後由 影音小編輯 於 2022-11-14 16:57 編輯 多謝咁多位版友參加今次「Sennheiser IE 600入耳式耳機 - 試玩平台: 任試計劃 (第十三季)」各位嘅寶貴分享,能夠充分補充關於 Sennheiser IE 600入耳式耳機嘅使 ...

tamsaiming2003 發表於 2022-11-16 18:24
感謝Post76及Sennheiser的禮物,我會珍而重之。有空我把文章精簡,寫個英文版。(小弟不才,中文差,不懂打中文,所以寫中文用後感很吃力。)
影音小編輯 發表於 2022-11-14 17:17
tamsaiming2003 發表於 2022-11-14 16:07
多謝Sennheiser及Post76 團隊,令我可以擁有IE600😍,十分感謝支持。

多謝 tamsaiming2003 兄既積極參與同踴躍分享... 我地同事即將透過 PM 或 Whatsapp 與你安排領獎事宜,請密切留意相關信息!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
tamsaiming2003 + 10 + 10

查看全部評分

tamsaiming2003 發表於 2022-11-14 16:07
多謝Sennheiser及Post76 團隊,令我可以擁有IE600😍,十分感謝支持。
tamsaiming2003 發表於 2022-11-14 10:38
小瑟 發表於 2022-11-7 15:28
多謝大家參加活動呀, 呢二日我地會選出邊位得勝者架勒, 比多一二日時間我地丫!! THX~ ...

恭喜,1萬view la!💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻加油
ltho3k 發表於 2022-11-11 05:10
jimmmmmmmmy 發表於 2022-11-9 18:21
各位版友你哋好,我係負責"任試計劃 (第十三季)"嘅Jimmy
我哋己經PM咗頭50位喺呢個post留言分享咗IE 600聽 ...

👍
jimmmmmmmmy 發表於 2022-11-9 18:21

各位版友你哋好,我係負責"任試計劃 (第十三季)"嘅Jimmy
我哋己經PM咗頭50位喺呢個post留言分享咗IE 600聽後文章嘅版友,將會獲得"Sennheiser耳機清潔套裝(非賣品)"一份 。
請有分享聽後感嘅版友留意PM,而回覆確認時間為 2022 年 11 月 11 日 (星期五) 23:59 分,如確認時間前沒有回覆將會當棄權論,而名額會由侯補會員補上。

評分

tamsaiming2003 + 10 + 10 謝謝您們

查看全部評分

tamsaiming2003 發表於 2022-11-7 16:09
多謝大家參加活動呀, 呢二日我地會選出邊位得勝者架勒, 比多一二日時間我地丫!! THX~ ...

明白,take your time🙏🏻
多謝大家參加活動呀, 呢二日我地會選出邊位得勝者架勒, 比多一二日時間我地丫!! THX~

評分

tamsaiming2003 + 10 + 10 謝謝小瑟大王及Post76團隊的認真及專業.

查看全部評分

Dd223456dd 發表於 2022-10-31 22:51
遲咗post tim...
IE 600 聽後感:
有幸揀中返歸玩 雖然只係用電話試,但係都明顯覺得同一般耳機好有分別!
我本身聽開 日本pop / 古典樂 / 音樂劇。日本pop 嘅電子音分音非常清晰,bass 聲無混雜,仲可以明確聽到鼓聲!  
音樂劇方面,人聲結像度極高! 口水聲同嘴巴開合聲都清楚聽到!
至於古典樂,好驚喜地係可以好清晰咁分到唔同聲部,同埋雖然係earphone , 都清楚聽到音牆嘅存在! 好有空間感,唔係覺得只係塞住隻耳仔!
真係覺得今次IE600 打破咗一般輕巧耳機嘅既定印象
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表