設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Samsung The Premiere LSP9T 旗艦級雷射超短投影機(超長評測片)

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

正喎,有行貨,想試!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

小瑟 發表於 2021-4-14 18:49
你岩岩換amp,又身痕?

無你條片咪唔㾗囉

1萬

白鑽玩家

小瑟 發表於 2021-4-15 09:15
好好好,記錄在案先。返歸玩如果要拍片,你屋企方唔方便架??知你有小朋友,屋企果件可能唔比架喎!{:12 ...

拍片當然無所謂,之前未有行貨已經有留意,
但想信呢部機都大把人想體驗下,
其他會員先試咗先,重有空位嘅先通知我啦....感謝!
Anthony Chan
AV Blog: avnewbie.com
Full Active 5.2.4 system
Sources: Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, AV Processor: Acurus Muse 16, Speakers: PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Ya