設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

AQ龍48用後感

查看數: 19517 | 評論數: 121 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2021-4-10 17:32

正文摘要:

本帖最後由 toms110 於 2021-4-12 16:14 編輯 琴晚食飯前終於的起心肝接駁咗,由CXUHD去8500,喺未run-in嘅情況下試聲,不斷聽容祖兒Bluray LPCM2.0,淨係聽第一隻碟嘅ch10同16,同第三隻碟嘅第ch1。 之前用過Fi ...

frankpoon 發表於 2021-5-3 14:06
真係好羨慕玩龍既師兄, 但係"這些機會不是屬於我的" .
好似八9十年代, 在音響鋪廚窗望住Sony Walkman流口水.
20120820 發表於 2021-5-2 21:43
用coffee接mytv super已經好正,

再借diamond老頂一試(果時未有新野),果然更好

如果用龍的話相信係另一個更高境界
Mosque 發表於 2021-5-2 20:51

dragon用黎接mytv super,應該好正
toms110 發表於 2021-4-24 12:24
anson11 發表於 2021-4-24 11:20
Toms 兄 run in 咗一段時間,
係咪重有少少變化?
又可以從新再睇一次D戲!

只係認真睇咗兩套戲咁上下時間,因為最近器材會有啲變動,所以已經甩晒啲嘢出嚟,要五月頭駁返再去一路煲一路調教
anson11 發表於 2021-4-24 11:20

Toms 兄 run in 咗一段時間,
係咪重有少少變化?
又可以從新再睇一次D戲!
toms110 發表於 2021-4-15 17:31
kingyan 發表於 2021-4-15 16:55
我兩聲道已經完全退燒,玩是打撗玩了

從AV再出發
toms110 發表於 2021-4-15 17:30
cth516 發表於 2021-4-15 17:21
真係好羨慕咁多位師兄玩AQ 🐉HDMI, 我都有玩AQ Mocha HDMI, 我都覺得唔錯。正所謂平有平玩,貴有貴玩,最緊 ...

無錯, 器材線材個價賣得離地唔駛好奇, 有個Switch都賣緊十幾萬, 百貨應百客, 呢個就係市場, 只要自己俾錢果下係心甘情願就得
cth516 發表於 2021-4-15 17:21
真係好羨慕咁多位師兄玩AQ 🐉HDMI, 我都有玩AQ Mocha HDMI, 我都覺得唔錯。正所謂平有平玩,貴有貴玩,最緊要有得玩&自己覺得玩得Happy就可以啦。
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表