設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

生化危機4K UHD 全套(實物圖)

查看數: 29612 | 評論數: 71 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2020-11-21 13:36

正文摘要:

amazon訂超級抵,約$5XX,仲要提早收生日禮物 HDR10+atmos,全部有中字 ,不過唔知咩原因 我訂完無哂貸 朋友想訂多套都無 去圖

tinlunlau 發表於 2024-1-30 01:22
littlefat69 發表於 2024-1-29 18:06
真係好驚險呀😱

不過我喺片場打聽嘅消息係佢哋片場有座景冧晒,搞到好多日本人受傷。我都係聽講咋!

斷臂果個好似係拍最後一集時,特技人員騎著電單車發生意外導致截肢。
littlefat69 發表於 2024-1-29 18:06
tinlunlau 發表於 2024-1-29 17:42
呢個電影系列不嬲喺我出生地加拿大多倫多拍攝。有一年製作方正在找一些亞洲面孔參與拍攝,因為劇情涉及日本 ...

真係好驚險呀😱
tinlunlau 發表於 2024-1-29 17:42
呢個電影系列不嬲喺我出生地加拿大多倫多拍攝。有一年製作方正在找一些亞洲面孔參與拍攝,因為劇情涉及日本。需要有日本人。由於我唔係日本人,佢哋就拒絕咗我嘅申請。隔兩日片場發生嚴重意外。多人受傷,甚至有一位來自日本嘅少女受傷程度非常嚴重,已經因這件事半身癱瘓。女主角Milla Jonovich都會每天到醫院拜訪。製作果邊又發個email問我有冇興趣加入劇組,我心諗緊係唔制啦!仲有斷臂特技人員嗰單嘢都好得人驚。
killua 發表於 2024-1-29 12:34
剩係想買第2集
神武光輝 發表於 2024-1-28 19:07
買咗咁耐只睇咗第一集
allen89 發表於 2024-1-27 20:30
昨天經地庫,之前冇特別研究美國版新鐵盒版,原來已經畫面升級做dolby vision ,之前是HDR10版本。
JohnChan@FB 發表於 2021-1-8 23:30
我都冇入,套戲全部麻麻地

評分

參與人數 1威望 +6 金錢 +6 收起 理由
轉角飯島愛@G + 6 + 6 認同到一個點呀

查看全部評分

轉角飯島愛@G 發表於 2021-1-8 00:42
神武光輝 發表於 2020-12-29 22:48
Kkbank 發表於 2020-12-29 20:28
亮點係A 110👍🏻👍🏻

呢件緊要啲!
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表