設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[合併式擴音機] Accuphase E-280

白鑽玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

就欠一點點 但這一點點 卻很遠

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

Accuphase解碼卡用電腦駁Usb直入聽音樂靚聲嗎?定買個個解碼機?

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

ok有時間去睇睇先

鉑金玩家

maptin1234 發表於 2022-4-27 01:38
邊樹買?幾錢

阿二, 英京

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

邊樹買?幾錢

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jeffreylam98 發表於 2021-4-6 09:51
咁要睇下你套野係咪有能力表現出唔同 level 嘅 streamer 或 CDP 喇

唔認為貴D, 個CASE 靚D, 加隻大環牛就代表好.   聽過好多STREAMER, 真係唔比PI4 + roon 好.   AV 生命 就有SET streamer + monoblock 推對705s2,   個sales 見我呆左, 係咁SELL.....     其實我用705signature, 類近705s2, 無諗過十幾萬setup 可以咁衰聲..........     

黃金玩家

ericjoe 發表於 2021-4-3 23:55
Streamer .....    我自己去聽過唔同STREAMER,  同speaker, AMP 下我隻PI4 with LPS + roon/audivrana 真 ...

咁要睇下你套野係咪有能力表現出唔同 level 嘅 streamer 或 CDP 喇

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jeffreylam98 發表於 2021-4-3 21:30
但系 streamer 最小要去到 Auralic Vega 2.1 先可以同 CDP 比喔,仲要未計 SACD 機

Streamer .....    我自己去聽過唔同STREAMER,  同speaker, AMP 下我隻PI4 with LPS + roon/audivrana 真係差無幾.....      無玩過CDP, 亦唔會買CD 就無比較過了.

黃金玩家

ericjoe 發表於 2021-4-3 01:25
友台有推過隻M400 架...   用成2/30萬料配搭去SELL. 可惜出到黎真係痳痳.....  不過唔關隻M400 事, 似配 ...

但系 streamer 最小要去到 Auralic Vega 2.1 先可以同 CDP 比喔,仲要未計 SACD 機

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jeffreylam98 發表於 2021-4-2 23:37
你有幾錢買個解碼啊?你唔會用個 E480 跟著買個 雙木三林 瓜?最好就係買部金仔 CDP 吧,如果 streamer  ...

友台有推過隻M400 架...   用成2/30萬料配搭去SELL. 可惜出到黎真係痳痳.....  不過唔關隻M400 事, 似配搭出問題... so funny..

BTW 想講國產DAC 其實唔差,  我貪得意淘左隻D90 的確好過貴佢一截既舊名牌DAC, 費事比人當打手就唔講邊隻勒...