設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

2010 年代的蛻變 (長文多圖,慎入),「番燒後器材更新#4」

查看數: 22789 | 評論數: 62 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2020-9-6 08:26

正文摘要:

本帖最後由 mightyatoms 於 2020-9-23 21:42 編輯 早晨各位Post76 師兄師姐。 時光飛逝,原來我已經做咗十幾年post 76 會員。 不過我早四,五年因為有小朋友關係而退燒。 不過隨住佢越嚟越大,我嘅體溫就越黎越高 ...

rach 發表於 2020-10-18 21:34
"一陽指KO 對高音波波"
B&W 高音太吸引, 買入無奈已奶野😂😂
mightyatoms 發表於 2020-9-26 21:43
ericjoe 發表於 2020-9-24 02:24
阿仔既一陽指.... 摧毀左我中置既高音,  亦都令我由KEF 轉左會去B&W...      由佢兩歲到依家就5歲, 我每日 ...

我都係因為佢懂性d我先敢番燒
ericjoe 發表於 2020-9-24 02:24
阿仔既一陽指.... 摧毀左我中置既高音,  亦都令我由KEF 轉左會去B&W...      由佢兩歲到依家就5歲, 我每日訓話一次唔準搞HIFI, 唔淮搞camera ...
慶幸so far 兩SET 野都健在...
keke323 發表於 2020-9-21 23:47
mightyatoms 發表於 2020-9-21 21:48
聆聽空間唔係唔計飯廰同走廊? 如果計埋我另一面飯廰,咁我過二百尺喎🧐 ...

我都唔肯定 , 好似有 D 又計埋
mightyatoms 發表於 2020-9-21 21:48
keke323 發表於 2020-9-21 16:19
其實我都驚 804 會 OVER  
不過一來我玩開座地.....2來 我個鈴聽空間大約 180尺(左右客飯廳+走 ...

聆聽空間唔係唔計飯廰同走廊? 如果計埋我另一面飯廰,咁我過二百尺喎🧐
keke323 發表於 2020-9-21 16:19
mightyatoms 發表於 2020-9-20 15:35
我之前有諗804 vs 805, 但係以前用過座地603,d低音困住曬,所以都係決定入805咋 ...

其實我都驚 804 會 OVER
不過一來我玩開座地.....2來 我個鈴聽空間大約 180尺(左右客飯廳+走廊)
所以都唔諗咁多喇
Sun811 發表於 2020-9-21 12:00
師兄請問你部SOtM sNH-10G在那裡買,How much? 可否pm我?
mightyatoms 發表於 2020-9-21 11:16
keke323 發表於 2020-9-21 01:51
CHING 你幾大地方聽歌 ?

聆聽位大概一百尺
keke323 發表於 2020-9-21 01:51
mightyatoms 發表於 2020-9-20 15:35
我之前有諗804 vs 805, 但係以前用過座地603,d低音困住曬,所以都係決定入805咋 ...

CHING 你幾大地方聽歌 ?
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表