設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

最新Earthquake MiniMe DSP 重低音超震撼半價50%舊換新

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
😍✨大家等咗好耐嘅😲最新美國大地震 MiniMe DSP系列👀‼️🔊🔈强勢回歸🔈🔊
🔥🔥🔥超震撼半價50%舊換新優惠🔥🔥🔥

👍🏻新款只需通過應用程式📱就可以透過指尖操作複雜而專業的房間調音!

💝優惠詳情:👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
✨現憑任何品牌/款式舊低音即可作Trade-in半價50%優惠選購:

- MiniMe DSP P10 hkd$10,990 > $5,495
- MiniMe DSP P12 hkd$13,990 > $6,995

仲有仲有😆
✨大地震客戶獨享附加優惠/專業服務:

- 以$1,840購買高級低音線材套裝 (總值$2,770), 包括,
美國Tributaries IEC Power Cable 6ft. X 1 (價值HKD$1740)
美國Tributaries 4SY-020 Subwoofer Cable 2m X 1 (價值HKD$930)
US>UK 轉插頭 X 1 (價值HKD$100)

- 以優惠價作香港地區送貨 或 送貨連專業人員講解調音 (請報上地址及有否梯級作另外報價)

🤜強項包括:
- Apple產品控制程式, 獲得最大的SPL和更線性的響應
- 可儲存下不同的低音取向(一般DSP只能有一個)
- 幫助解決家居常出現的駐波問題。
- 完美包圍感, 如置身電影現場
- 專利SLAPS無源散熱提供更多低音, 更少損耗

少量現貨,數量有限。
如現貨沽清,訂金會視作訂購處理。

以下是銀行資料,優惠款式請下全訂訂購:
BankName: 匯豐銀行 (HSBC)
AccountNo: 808-719900-838
AccountName: Aria Audio Limited

請保存好正本入數紙,待到貨後需憑單取貨。
過數後請把入數收據✏寫上英文姓名,聯絡電話 及 地址
電郵至: yui@aria-audio.com

仲諗諗吓❓好快就冇架啦~快啲打比我哋啦~
earthquake DSP promotion 50 off R2.jpg

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

請問箱體尺寸幾多?

[attachimg]1158046[/attachimg] 如果有其他查詢, 請隨時致電2324-9968 麥小姐  詳情 回覆 發表於 2020-9-21 11:49

讚助版主

Polo1984 發表於 2020-9-20 21:36
請問箱體尺寸幾多?

MiniMe DSP 半價Promotion_Spec.jpg

如果有其他查詢, 請隨時致電2324-9968 麥小姐

星級玩家

請問是不是双單元,现在有没有貨?

DSP和Supernova系列都是雙單元。 請PM我地聯絡電話 謝謝  詳情 回覆 發表於 2020-11-17 14:08

讚助版主

thomas43213 發表於 2020-11-16 22:51
請問是不是双單元,现在有没有貨?

DSP和Supernova系列都是雙單元。
請PM我地聯絡電話 謝謝